Ruispiparit

Arvostele resepti
25 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplpakasteruisperunataikinaa (500 g)

Päälle esim.

valmista sienisalaattia
maksapasteijaa ja luumumarmeladia
päärynää ja sinihomejuustoa
kinkkua ja mustaherukkahyytelöä

Valmistus

  1. 1

    Kauli sulanut ruisperunataikina ohueksi levyksi ja paina piparkakkumuotilla pipareita. Paista piparit kauniin ruskeaksi 225 asteessa 4–5 minuuttia. Anna niiden jäähtyä ritilällä. Tarjoile eri lisäkkeiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025