Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ruispiparit

timer-icon15 min
Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Pakasteruisperunataikinaa (500 g)

Päälle esim.

Valmista sienisalaattia
Maksapasteijaa ja luumumarmeladia
Päärynää ja sinihomejuustoa
Kinkkua ja mustaherukkahyytelöä

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Kauli sulanut ruisperunataikina ohueksi levyksi ja paina piparkakkumuotilla pipareita. Paista piparit kauniin ruskeaksi 225 asteessa 4–5 minuuttia. Anna niiden jäähtyä ritilällä. Tarjoile eri lisäkkeiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 14.11.2005
|
Muokattu: 10.1.2023

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.