Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rukiiset ohra-jauhelihapasteijat

Fork and knife
19 Annosta
Fork and knife
19 Annosta

Ainekset

2 kpl
(à 400 g) ruisperunataikinaa
1 dl
Rikottuja ohrasuurimoita
5 dl
Kasvislientä
250 g
Jauhelihaa
1 kpl
Porkkana
1/2 kpl
Punaista paprikaa
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Timjamia
1/2 dl
Silputtua basilikaa
Rouhittua mustapippuria

Voiteluun ja päälle

2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Voimakasta juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata taikina. Keitä ohrasuurimot kasvisliemessä kypsiksi. Valuta siivilässä. Ruskista jauheliha pannussa. Kuori porkkana ja raasta karkeaksi. Huuhtele ja kuutioi paprika. Kuullota kasviksia jauhelihan kanssa, kunnes ne pehmenevät. Mausta suolalla, timjamilla ja basilikalla. Yhdistä seos ohrasuurimoihin.Kauli taikina ja leikkaa se (n. 10 cm x 10 cm) neliöiksi. Nosta neliöille nokare täytettä. Voitele neliön reunat vatkatulla kananmunalla ja taita kolmioksi. Voitele kananmunalla, pistele haarukalla, ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista pasteijat 225-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.