Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ryynisinapilla maustettu possukastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jouluaterialta yli jääneen kinkun voi hyödyntää herkullisessa kastikkeessa. Ryynisinapilla maustettu possukastike sopii hyvin vaikka perunamuusin kanssa tarjottavaksi.

Ainekset

500 g
kypsiä kinkkukuutioita joulukinkusta
1 rkl
öljyä
Keltasipuli kuutioina
Valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 dl
lihalientä
1 dl
kermaa
100 g
pippurituorejuustoa
1 rkl
ryynisinappia
2 rkl
persiljaa hienonnettuna

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Lämmitä öljy paistinpannulla. Kuullota sipuleita öljyssä, kunnes ne alkavat olla läpikuultavia.

1 rkl
öljyä
Keltasipuli kuutioina
Valkosipulinkynsi hienonnettuna
2

Lisää joukkoon lihaliemi, kerma ja pippurituorejuusto. Keitä hiljalleen noin 5 minuuttia, kunnes liemi alkaa saostua.

2 dl
lihalientä
1 dl
kermaa
100 g
pippurituorejuustoa
3

Lisää joukkoon ryynisinappi ja possukuutiot. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehua noin 6 minuuttia. Viimeistele possukastike persiljalla ja tarjoile perunamuusin kera.

1 rkl
ryynisinappia
500 g
kypsiä kinkkukuutioita joulukinkusta
2 rkl
persiljaa hienonnettuna

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 14.11.2018
|
Muokattu: 20.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.