Ryynisinapilla maustettu possukastike - Yhteishyvä

Ryynisinapilla maustettu possukastike

Ryynisinapilla maustettu possukastike
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jouluaterialta yli jääneen kinkun voi hyödyntää herkullisessa kastikkeessa. Ryynisinapilla maustettu possukastike sopii hyvin vaikka perunamuusin kanssa tarjottavaksi.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
kypsiä kinkkukuutioita joulukinkusta
1 rkl
öljyä
Keltasipuli kuutioina
Valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 dl
lihalientä
1 dl
kermaa
100 g
pippurituorejuustoa
1 rkl
ryynisinappia
2 rkl
persiljaa hienonnettuna

Näin teet

1

Lämmitä öljy paistinpannulla. Kuullota sipuleita öljyssä, kunnes ne alkavat olla läpikuultavia.

1 rkl
öljyä
Keltasipuli kuutioina
Valkosipulinkynsi hienonnettuna
2

Lisää joukkoon lihaliemi, kerma ja pippurituorejuusto. Keitä hiljalleen noin 5 minuuttia, kunnes liemi alkaa saostua.

2 dl
lihalientä
1 dl
kermaa
100 g
pippurituorejuustoa
3

Lisää joukkoon ryynisinappi ja possukuutiot. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehua noin 6 minuuttia. Viimeistele possukastike persiljalla ja tarjoile perunamuusin kera.

1 rkl
ryynisinappia
500 g
kypsiä kinkkukuutioita joulukinkusta
2 rkl
persiljaa hienonnettuna
Kuvat
TOK
Julkaistu: 14.11.2018
Muokattu: 14.11.2018
Jaa Somessa