Ryynisinapilla maustettu possukastike
Ryynisinapilla maustettu possukastike
Yhteistyössä

Ryynisinapilla maustettu possukastike

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Jouluaterialta yli jääneen kinkun voi hyödyntää herkullisessa kastikkeessa. Ryynisinapilla maustettu possukastike sopii hyvin vaikka perunamuusin kanssa tarjottavaksi.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gkypsiä kinkkukuutioita joulukinkusta
1 rklöljyä
keltasipuli kuutioina
valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 dllihalientä
1 dlkermaa
100 gpippurituorejuustoa
1 rklryynisinappia
2 rklpersiljaa hienonnettuna

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä öljy paistinpannulla. Kuullota sipuleita öljyssä, kunnes ne alkavat olla läpikuultavia.

    MääräAinesosa
    1 rklöljyä
    keltasipuli kuutioina
    valkosipulinkynsi hienonnettuna
  2. 2

    Lisää joukkoon lihaliemi, kerma ja pippurituorejuusto. Keitä hiljalleen noin 5 minuuttia, kunnes liemi alkaa saostua.

    MääräAinesosa
    2 dllihalientä
    1 dlkermaa
    100 gpippurituorejuustoa
  3. 3

    Lisää joukkoon ryynisinappi ja possukuutiot. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehua noin 6 minuuttia. Viimeistele possukastike persiljalla ja tarjoile perunamuusin kera.

    MääräAinesosa
    1 rklryynisinappia
    500 gkypsiä kinkkukuutioita joulukinkusta
    2 rklpersiljaa hienonnettuna

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
TOK
14.11.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä