Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sahramipäärynät ja kanelijäätelö

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Kypsää, kiinteää päärynää
6 - 7 dl
Omenamehua
3/4 dl
Sokeria
1 kpl
Kanelitanko
1/4 g
Sahramia
1 kpl
Sitruunan mehu

Kanelijäätelö

1/2 l
Vaniljajäätelöä
2 tl
Kanelia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta omenamehu, sokeri ja kanelitanko korkeassa kattilassa ja lisää joukkoon sahrami ja sitruunamehu. Kuori päärynät, mutta älä poista karaa. Nosta päärynät sahramiliemeen ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia. Kokeile tikulla, että päärynät tuntuvat pehmeiltä.Anna päärynöiden jäähtyä liemessään. Sekoita paloiteltu ja hieman pehmennyt jäätelö sekä kaneli kulhossa sähkövatkaimella tasaiseksi. Nosta hetkeksi takaisin pakastimeen. Nosta päärynät annosmaljoihin ja valuta lientä päälle. Tarjoile kanelijäätelön kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.