Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 200 g | valutettua purkkitonnikalaa |
| 1 kpl | punasipuli suikaleina |
| 100 g | vihreitä papuja (haricots verts) |
| 2 kpl | kovaksi keitettyä kananmunaa |
| 10 kpl | mustaa oliivia |
| 10 kpl | puolitettua kirsikkatomaattia |
| 6 rkl | oliiviöljyä |
| 3 rkl | valkoista balsamicoetikka (condimento bianco) |
| 1 tl | dijon-sinappia |
| n. 350 g varhaisperunoita | |
| neljännes kurkku kuutioituna | |
| 1-2 ruukkua salaattia (revittynä) | |
| suolaa, pippuria, sokeria |
Keitä perunat ja anna jäähtyä tai käytä vaikka eiliset keitetyt perunat.
Leikkaa perunoista ½ cm paksuisia viipaleita.
Leikkaa pavuista pois kovat kannat ja keitä papuja n. 3-4 minuuttia suolatussa vedessä. Huuhtele kylmän veden alla jotta vihreä väri säilyy.
Keitä kananmunia 8 minuuttia ja valuta kylmän veden alla. Kuori ja leikkaa jokainen pituussuunnassa neljään osaan.
Lusikoi purkin pohjalle oliiviöljy, balsamico ja sinappi. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla.
Lisää perunaviipaleet kastikkeeseen marinoitumaan.
Aseta muut ainekset kerroksittain, salaatti ylimmäksi.
Laita kansi päälle. Ennen tarjoilua kääntele purkkia muutaman kerran. Kaada kulhoon.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | valutettua purkkitonnikalaa |
| 1 kpl | punasipuli suikaleina |
| 100 g | vihreitä papuja (haricots verts) |
| 2 kpl | kovaksi keitettyä kananmunaa |
| 10 kpl | mustaa oliivia |
| 10 kpl | puolitettua kirsikkatomaattia |
| 6 rkl | oliiviöljyä |
| 3 rkl | valkoista balsamicoetikka (condimento bianco) |
| 1 tl | dijon-sinappia |
| n. 350 g varhaisperunoita | |
| neljännes kurkku kuutioituna | |
| 1-2 ruukkua salaattia (revittynä) | |
| suolaa, pippuria, sokeria |
Keitä perunat ja anna jäähtyä tai käytä vaikka eiliset keitetyt perunat.
Leikkaa perunoista ½ cm paksuisia viipaleita.
Leikkaa pavuista pois kovat kannat ja keitä papuja n. 3-4 minuuttia suolatussa vedessä. Huuhtele kylmän veden alla jotta vihreä väri säilyy.
Keitä kananmunia 8 minuuttia ja valuta kylmän veden alla. Kuori ja leikkaa jokainen pituussuunnassa neljään osaan.
Lusikoi purkin pohjalle oliiviöljy, balsamico ja sinappi. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla.
Lisää perunaviipaleet kastikkeeseen marinoitumaan.
Aseta muut ainekset kerroksittain, salaatti ylimmäksi.
Laita kansi päälle. Ennen tarjoilua kääntele purkkia muutaman kerran. Kaada kulhoon.
Purkissa salaatti on kätevä ottaa mukaan esim. piknikille.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.