Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Salad Nicoise "in a Jar"

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
valutettua purkkitonnikalaa
1 kpl
punasipuli suikaleina
100 g
vihreitä papuja (haricots verts)
2 kpl
kovaksi keitettyä kananmunaa
10 kpl
mustaa oliivia
10 kpl
puolitettua kirsikkatomaattia
6 rkl
oliiviöljyä
3 rkl
valkoista balsamicoetikka (condimento bianco)
1 tl
Dijon-sinappia
n. 350 g varhaisperunoita
neljännes kurkku kuutioituna
1-2 ruukkua salaattia (revittynä)
suolaa, pippuria, sokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä perunat ja anna jäähtyä tai käytä vaikka eiliset keitetyt perunat.

2

Leikkaa perunoista ½ cm paksuisia viipaleita.

3

Leikkaa pavuista pois kovat kannat ja keitä papuja n. 3-4 minuuttia suolatussa vedessä. Huuhtele kylmän veden alla jotta vihreä väri säilyy.

4

Keitä kananmunia 8 minuuttia ja valuta kylmän veden alla. Kuori ja leikkaa jokainen pituussuunnassa neljään osaan.

5

Lusikoi purkin pohjalle oliiviöljy, balsamico ja sinappi. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla.

6

Lisää perunaviipaleet kastikkeeseen marinoitumaan.

7

Aseta muut ainekset kerroksittain, salaatti ylimmäksi.

8

Laita kansi päälle. Ennen tarjoilua kääntele purkkia muutaman kerran. Kaada kulhoon.

Purkissa salaatti on kätevä ottaa mukaan esim. piknikille.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.