Leikkaa leivistä ohuet reunat pois. Vuoraa suorakaiteenmuotoinen 1,5 l leipävuoka kelmulla. Nosta vuokaan pohjalle kolme vaaleaa leipäviipaletta peräkkäin. Kostuta leipäviipaleet lihaliemellä sudilla sivellen. Jauha täytettä varten kinkkuviipaleet ja avokadot hienoksi massaksi. Lisää sitruunamehu sekä tuorejuusto ja raejuusto. Lisää mausteeksi hienonnettu persilja ja suola sekä rouhittu mustapippuri. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. Kokoa kakku panemalla vuorotellen tummaa ja vaaleaa leipää sekä väleihin tahnaa. Nosta kakun päälle kostea voipaperi, kelmu sekä kevyt paino. Siirrä kakku viileään yön yli. Kumoa kakku tarjoiluvadille ja tasoita reunat ylitse pursunneesta tahnasta. Notkista sulatejuusto ranskankermalla ja päällystä kakku tahnalla. Painele kakun reunoille kevyesti hienonnettua persiljaa. Koristele pinta meetvurstiruusukkeilla, kirsikkatomaateilla ja mozzarellapalloilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.