Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Salmiakkikeksit

Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

125 g
Margariinia
1 dl
Fariinisokeria
1 tl
Vanilliinisokeria
1 kpl
Kananmuna
3/4 dl
Turkinpippurimakeisia rouhittuna
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1/4 dl
Kinuskikastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa pehmeä rasva ja sokerit kuohkeaksi. Vatkaa joukkoon muna. Rouhi turkinpippurit hienoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää kinuskikastike sekoittaen joukkoon. Sekoita taikina tasaiseksi. Nostele taikinasta lusikalla nokareita leivinpaperin päälle pellille ja paina ne litteiksi tai pursota taikina pursotinpussin avulla. Huomioi, että keksit leviävät paistettaessa, paista ne kahdessa erässä. Paista uunin keskitasolla noin 8 minuuttia. Anna jäähtyä.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.5.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.