Savukalaa ja kermamuhennettua tilliperunaa
Savukalaa ja kermamuhennettua tilliperunaa
Yhteistyössä

Savukalaa ja kermamuhennettua tilliperunaa

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gvarhaisperunaa
3 dlruokakermaa
2 rklvoita
1 kplnippu tilliä
1 kplnippu porkkanaa
800g lämminsavustettu kirjolohifilee
suolaa, pippuria
nokare voita
sormisuolaa

Valmistus

  1. 1

    Pese ja halkaise perunat. Sulata voi kattilassa. Kuullota perunoita hetken. Lisää kerma ja suolaa. Hauduta kypsiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja silputulla tillillä. Psst! Ilman tilliä nämä perunat sopivat täydellisesti grillatun liha kanssa.

  2. 2

    Pese porkkanat ja keitä napakoiksi suolatussa vedessä. Valuta kuiviksi ja lisää nokare voita ja sormisuolaa pintaan.

  3. 3

    Tarjoile savukala porkkanoiden ja tillimuhennetun perunan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä