Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 600 g | varhaisperunaa |
| 3 dl | ruokakermaa |
| 2 rkl | voita |
| 1 kpl | nippu tilliä |
| 1 kpl | nippu porkkanaa |
| 800g lämminsavustettu kirjolohifilee | |
| suolaa, pippuria | |
| nokare voita | |
| sormisuolaa |
Pese ja halkaise perunat. Sulata voi kattilassa. Kuullota perunoita hetken. Lisää kerma ja suolaa. Hauduta kypsiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja silputulla tillillä. Psst! Ilman tilliä nämä perunat sopivat täydellisesti grillatun liha kanssa.
Pese porkkanat ja keitä napakoiksi suolatussa vedessä. Valuta kuiviksi ja lisää nokare voita ja sormisuolaa pintaan.
Tarjoile savukala porkkanoiden ja tillimuhennetun perunan kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | varhaisperunaa |
| 3 dl | ruokakermaa |
| 2 rkl | voita |
| 1 kpl | nippu tilliä |
| 1 kpl | nippu porkkanaa |
| 800g lämminsavustettu kirjolohifilee | |
| suolaa, pippuria | |
| nokare voita | |
| sormisuolaa |
Pese ja halkaise perunat. Sulata voi kattilassa. Kuullota perunoita hetken. Lisää kerma ja suolaa. Hauduta kypsiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja silputulla tillillä. Psst! Ilman tilliä nämä perunat sopivat täydellisesti grillatun liha kanssa.
Pese porkkanat ja keitä napakoiksi suolatussa vedessä. Valuta kuiviksi ja lisää nokare voita ja sormisuolaa pintaan.
Tarjoile savukala porkkanoiden ja tillimuhennetun perunan kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.