Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savukalaa ja kermamuhennettua tilliperunaa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
varhaisperunaa
3 dl
ruokakermaa
2 rkl
voita
1 kpl
nippu tilliä
1 kpl
nippu porkkanaa
800g lämminsavustettu kirjolohifilee
suolaa, pippuria
nokare voita
sormisuolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Pese ja halkaise perunat. Sulata voi kattilassa. Kuullota perunoita hetken. Lisää kerma ja suolaa. Hauduta kypsiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja silputulla tillillä. Psst! Ilman tilliä nämä perunat sopivat täydellisesti grillatun liha kanssa.

2

Pese porkkanat ja keitä napakoiksi suolatussa vedessä. Valuta kuiviksi ja lisää nokare voita ja sormisuolaa pintaan.

3

Tarjoile savukala porkkanoiden ja tillimuhennetun perunan kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 8.5.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.