Savustetut broileri- ja porsasvartaat & kirkas coleslaw
Savustetut broileri- ja porsasvartaat & kirkas coleslaw
Yhteistyössä

Savustetut broileri- ja porsasvartaat & kirkas coleslaw

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gporsaan kassleria
500 gbroilerin paistileikettä
2 kplsavustuspussia
1 dlhyvää grillauskastiketta, esim. hellmann`s american smokey bbq sauce
puisia varrastikkuja

Kirkas coleslaw ja paahdetut mantelit:

5 dlsuikaloitua punakaalia
10 dlsuikaloitua varhaiskaalia
1 kplporkkana raastettuna
kourallinen kuorellisia manteleita

Kastike:

1/2 dlrypsiöljyä
1/2 dlriisiviinietikkaa
2 rklsokeria
1/2 rklsoijaa

Valmistus

  1. 1

    Liota varrastikut hyvin vedessä.

  2. 2

    Leikkaa lihoista n. 3 x 3 cm:n kokoisia paloja. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. 3

    Pujota broilerit ja kasslerit erillisiin vartaisiin.

  4. 4

    Sivele vartaat grillauskastikkeella.

  5. 5

    Lämmitä grilli kuumaksi.

  6. 6

    Aseta vartaat savustuspusseihin ja sulje pussit.

  7. 7

    Laita pussit grilliin n. 15 minuutiksi. Anna vartaiden levätä savustuspusseissa hetken ennen tarjoilua.

  8. 8

    Tarjoile majoneesikastikkeen ja kirkkaan coleslawn kanssa.

Kastike

2 dl Hellmann's-majoneesia ½-1 dl hyvää grillauskastiketta, esim. Hellmann`s American Smokey BBQ Sauce suolaa, pippuria

Sekoita ainekset ja anna maustua tarjoiluhetkeen.

Kirkas Coleslaw ja paahdetut mantelit

Paahda mantelit kuivalla pannulla. Rouhi hieman rikki. Suikaloi kaalit ohuesti ja raasta kuorittu porkkana. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lisää kaalit ja porkkanat, sekoita. Viimeistele paahdetuilla manteleilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025