Liota varrastikut hyvin vedessä.
Leikkaa lihoista n. 3 x 3 cm:n kokoisia paloja. Mausta suolalla ja pippurilla.
Pujota broilerit ja kasslerit erillisiin vartaisiin.
Sivele vartaat grillauskastikkeella.
Lämmitä grilli kuumaksi.
Aseta vartaat savustuspusseihin ja sulje pussit.
Laita pussit grilliin n. 15 minuutiksi. Anna vartaiden levätä savustuspusseissa hetken ennen tarjoilua.
Tarjoile majoneesikastikkeen ja kirkkaan coleslawn kanssa.
Kastike
2 dl Hellmann's-majoneesia ½-1 dl hyvää grillauskastiketta, esim. Hellmann`s American Smokey BBQ Sauce suolaa, pippuria
Sekoita ainekset ja anna maustua tarjoiluhetkeen.
Kirkas Coleslaw ja paahdetut mantelit
Paahda mantelit kuivalla pannulla. Rouhi hieman rikki. Suikaloi kaalit ohuesti ja raasta kuorittu porkkana. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lisää kaalit ja porkkanat, sekoita. Viimeistele paahdetuilla manteleilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.