Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savustetut broileri- ja porsasvartaat & kirkas coleslaw

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
porsaan kassleria
500 g
broilerin paistileikettä
2 kpl
savustuspussia
1 dl
hyvää grillauskastiketta, esim. Hellmann`s American Smokey BBQ Sauce
puisia varrastikkuja

Kirkas coleslaw ja paahdetut mantelit:

5 dl
suikaloitua punakaalia
10 dl
suikaloitua varhaiskaalia
1 kpl
porkkana raastettuna
kourallinen kuorellisia manteleita

Kastike:

1/2 dl
rypsiöljyä
1/2 dl
riisiviinietikkaa
2 rkl
sokeria
1/2 rkl
soijaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Liota varrastikut hyvin vedessä.

2

Leikkaa lihoista n. 3 x 3 cm:n kokoisia paloja. Mausta suolalla ja pippurilla.

3

Pujota broilerit ja kasslerit erillisiin vartaisiin.

4

Sivele vartaat grillauskastikkeella.

5

Lämmitä grilli kuumaksi.

6

Aseta vartaat savustuspusseihin ja sulje pussit.

7

Laita pussit grilliin n. 15 minuutiksi. Anna vartaiden levätä savustuspusseissa hetken ennen tarjoilua.

8

Tarjoile majoneesikastikkeen ja kirkkaan coleslawn kanssa.

Kastike

2 dl Hellmann's-majoneesia ½-1 dl hyvää grillauskastiketta, esim. Hellmann`s American Smokey BBQ Sauce suolaa, pippuria

Sekoita ainekset ja anna maustua tarjoiluhetkeen.

Kirkas Coleslaw ja paahdetut mantelit

Paahda mantelit kuivalla pannulla. Rouhi hieman rikki. Suikaloi kaalit ohuesti ja raasta kuorittu porkkana. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lisää kaalit ja porkkanat, sekoita. Viimeistele paahdetuilla manteleilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.