Seesamikana ja nuudelisalaatti
Seesamikana ja nuudelisalaatti
Yhteistyössä

Seesamikana ja nuudelisalaatti

arvosana4/5

(1)arvio
4 Annosta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 kplg                   kanan rintafileitä
1 dlseesaminsiemeniä
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen

Salaatti:

2 kplruukkua         salaattia
150 kplg                   täysjyvänuudeleita
1 parsakaali kukintoina
1 kurkku

Kastike:

2 rklpaahdettua seesaminsiemenöljyä
2 rklsoijaa
2 rklöljyä
1 rklraastettua inkivääriä
1 rklhunajaa
2 limen mehu
1 valkosipulinkynsi

Valmistus

  1. 1

    Mausta kanan rintafileet suolalla ja pippurilla.

  2. 2

    Kaada seesaminsiemenet lautaselle ja kierittele rintafileet siemenissä.

  3. 3

    Paista fileet pannulla kullanruskeiksi. Käytä öljyä paistamiseen.

  4. 4

    Keitä parsakaalin kukintoja suolatussa vedessä n. 3 minuuttia. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta väri säilyy paremmin.

  5. 5

    Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

  6. 6

    Sekoita kastike ja lisää valutetut nuudelit ja parsakaali.

  7. 7

    Pilko kurkku, revi salaatti ja sekoita muiden aineksien joukkoon.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025