Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 600 kpl | g kanan rintafileitä |
| 1 dl | seesaminsiemeniä |
| suolaa, pippuria | |
| öljyä paistamiseen | |
| Salaatti: | |
|---|---|
| 2 kpl | ruukkua salaattia |
| 150 kpl | g täysjyvänuudeleita |
| 1 parsakaali kukintoina | |
| 1 kurkku | |
| Kastike: | |
| 2 rkl | paahdettua seesaminsiemenöljyä |
| 2 rkl | soijaa |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | raastettua inkivääriä |
| 1 rkl | hunajaa |
| 2 limen mehu | |
| 1 valkosipulinkynsi | |
Mausta kanan rintafileet suolalla ja pippurilla.
Kaada seesaminsiemenet lautaselle ja kierittele rintafileet siemenissä.
Paista fileet pannulla kullanruskeiksi. Käytä öljyä paistamiseen.
Keitä parsakaalin kukintoja suolatussa vedessä n. 3 minuuttia. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta väri säilyy paremmin.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita kastike ja lisää valutetut nuudelit ja parsakaali.
Pilko kurkku, revi salaatti ja sekoita muiden aineksien joukkoon.
arvosana4/5
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 kpl | g kanan rintafileitä |
| 1 dl | seesaminsiemeniä |
| suolaa, pippuria | |
| öljyä paistamiseen | |
Salaatti: | |
| 2 kpl | ruukkua salaattia |
| 150 kpl | g täysjyvänuudeleita |
| 1 parsakaali kukintoina | |
| 1 kurkku | |
Kastike: | |
| 2 rkl | paahdettua seesaminsiemenöljyä |
| 2 rkl | soijaa |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | raastettua inkivääriä |
| 1 rkl | hunajaa |
| 2 limen mehu | |
| 1 valkosipulinkynsi | |
Mausta kanan rintafileet suolalla ja pippurilla.
Kaada seesaminsiemenet lautaselle ja kierittele rintafileet siemenissä.
Paista fileet pannulla kullanruskeiksi. Käytä öljyä paistamiseen.
Keitä parsakaalin kukintoja suolatussa vedessä n. 3 minuuttia. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta väri säilyy paremmin.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita kastike ja lisää valutetut nuudelit ja parsakaali.
Pilko kurkku, revi salaatti ja sekoita muiden aineksien joukkoon.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.