Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Seesamikana ja nuudelisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 kpl
g                   kanan rintafileitä
1 dl
seesaminsiemeniä
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen

Salaatti:

2 kpl
ruukkua         salaattia
150 kpl
g                   täysjyvänuudeleita
1 parsakaali kukintoina
1 kurkku

Kastike:

2 rkl
paahdettua seesaminsiemenöljyä
2 rkl
soijaa
2 rkl
öljyä
1 rkl
raastettua inkivääriä
1 rkl
hunajaa
2 limen mehu
1 valkosipulinkynsi

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Mausta kanan rintafileet suolalla ja pippurilla.

2

Kaada seesaminsiemenet lautaselle ja kierittele rintafileet siemenissä.

3

Paista fileet pannulla kullanruskeiksi. Käytä öljyä paistamiseen.

4

Keitä parsakaalin kukintoja suolatussa vedessä n. 3 minuuttia. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta väri säilyy paremmin.

5

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

6

Sekoita kastike ja lisää valutetut nuudelit ja parsakaali.

7

Pilko kurkku, revi salaatti ja sekoita muiden aineksien joukkoon.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 13.1.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.