Siemenlastut vuohenjuustovaahdolla ja paahdetuilla viikunoilla - Yhteishyvä

Siemenlastut vuohenjuustovaahdolla ja paahdetuilla viikunoilla

Siemenlastut vuohenjuustovaahdolla ja paahdetuilla viikunoilla
Annokset
8
Valmistusaika
Tunti
Ruokavalio
Rostenin uudet siemenlastut ovat maukasta dipattavaa sellaisenaan, mutta tarkkaan mietityt maut toimivat myös hieman fiinimpänä naposteltavana tai tyylikkäinä cocktailpaloina. Kun siemenlastulle kokoaa paahdettua viikunaa ja kevyttä vuohenjuustovaahtoa on maistuva sormisyötävä valmis.
Jaa Somessa

Ainekset

4 tuoretta viikunaa
1 rkl
ruokosokeria
1/2 tl kanelia
2 rosmariinin oksaa
24 kpl
Rostenin rosmariini & merisuola siemenlastuja
1 dl
kermaa
100 g
vuohenjuustoa
suolaa
mustapippuria
hunajaa
rosmariinia

Näin teet

1

Leikkaa viikunat kuuteen osaan, asettele uunipellille, ripottele päälle sokeria ja kanelia ja asettele päälle rosmariinin oksat. Paista 180-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia, kunnes viikunat ovat karamellisoituneet pinnasta kunnolla.

4 tuoretta viikunaa
1 rkl
ruokosokeria
1/2 tl kanelia
2 rosmariinin oksaa
2

Vispaa ¾ dl kermasta vaahdoksi. Sekoita loput kermat vuohenjuustoon ja vispaa kunnes vuohenjuusto pehmenee. Sekoita kermaan varovasti käännellen ja mausta. Nostele vaahto pursotinpussiin.

1 dl
kermaa
100 g
vuohenjuustoa
suolaa
mustapippuria
3

Pursota siemenlastulle ensin vuohenjuustovaahtoa, aseta päälle viikunalohko ja viimeistele hunajalla ja rosmariinilla. Tarjoile siemenlastut vaikkapa cocktail-alkupaloina.

24 kpl
Rostenin rosmariini & merisuola siemenlastuja
hunajaa
rosmariinia
Kuvat
TOK
Julkaistu: 17.10.2018
Muokattu: 18.10.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g1 g
Proteiinia3 g22 g
Rasvaa4 g30 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj186 1491
Energiaa kcal45 356

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 4 tuoretta viikunaa

  • 1 rkl ruokosokeria

  • 1/2 tl kanelia

  • 2 rosmariinin oksaa

  • 24 kpl Rostenin rosmariini & merisuola siemenlastuja

  • 1 dl kermaa

  • suolaa

  • mustapippuria

  • hunajaa

  • rosmariinia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g1 g
Proteiinia3 g22 g
Rasvaa4 g30 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj186 1491
Energiaa kcal45 356

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 4 tuoretta viikunaa

  • 1 rkl ruokosokeria

  • 1/2 tl kanelia

  • 2 rosmariinin oksaa

  • 24 kpl Rostenin rosmariini & merisuola siemenlastuja

  • 1 dl kermaa

  • suolaa

  • mustapippuria

  • hunajaa

  • rosmariinia

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.