Silli à la russe

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
2 kplmatjessillifileetä
2 dlkuutioitua etikkapunajuurta
3 kplkeitettyä munaa
2 kplsipulia
3 rklkaprista
1/2 dlhienonnettua ruohosipulia
1/2 dlhienonnettua tilliä

Kastike:

1 dlmajoneesia
2 rklsinappia
2 rklranskankermaa
1/2 tlvalkopippuria
1/2 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa sillifileet viipaleiksi. Kuori munat ja erottele keltuaiset ja valkuaiset. Hienonna sipulit ja valkuaiset ja keltuaiset erikseen. Nosta ainekset tarjoiluvadille omiin ryhmiinsä silliviipaleiden ympärille. Sekoita kastike ja nosta se silliviipaleiden päälle. .

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä