Silli à la russe | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Silli à la russe

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Matjessillifileetä
2 dl
Kuutioitua etikkapunajuurta
3 kpl
Keitettyä munaa
2 kpl
Sipulia
3 rkl
Kaprista
1/2 dl
Hienonnettua ruohosipulia
1/2 dl
Hienonnettua tilliä

kastike:

1 dl
Majoneesia
2 rkl
Sinappia
2 rkl
Ranskankermaa
1/2 tl
Valkopippuria
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa sillifileet viipaleiksi. Kuori munat ja erottele keltuaiset ja valkuaiset. Hienonna sipulit ja valkuaiset ja keltuaiset erikseen. Nosta ainekset tarjoiluvadille omiin ryhmiinsä silliviipaleiden ympärille. Sekoita kastike ja nosta se silliviipaleiden päälle. .

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.