Skinny burger ja bataattiranskalaiset
Skinny burger ja bataattiranskalaiset
Yhteistyössä

Skinny burger ja bataattiranskalaiset

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplkananrintafilettä
2 kplkypsää avokadoa (ready to eat)
3 kpltomaattia
1 kplpunasipuli
1 kplsitruuna lohkoina
jäävuorisalaattia
kuitupalat -leipää tai briossisämpylä

Sriracha-jugurttikastike:

2 dlruokajugurttia
1–2 rkl sriracha-kastiketta
suolaa, pippuria

Bataattiranskalaiset:

2 kplbataattia
1/2 dloliiviöljyä
2 rkljuoksevaa hunajaa
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Halkaise kananrintafileet, jotta saat yhteensä 8 ohutta kananrintafilettä. Mausta suolalla ja pippurilla ja paista pannulla kypsiksi.

  2. 2

    Viipaloi tomaatit ja sipuli. Suikaloi salaatti. Halkaise avokadot ja poista siemenet.

  3. 3

    Paahda Kuitupalat -leivät.

  4. 4

    Kokoa avoin hampurilainen: painele ½ avokadoa per leipä, lisää suikaloitu salaatti, viipaloitu tomaatti, paistetut kanan rintafileet ja sipulinrenkaat. Mausta sriracha-jugurttikastikkeella.

  5. 5

    Tarjoile bataattiranskalaisten ja sitruunalohkojen kanssa. Ylijäänestä kastikkeesta tulee hyvä dippi.

  6. 6

    Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Mielellään kiertoilmalla.

  7. 7

    Kuori bataatit ja leikkaa tikuiksi.

  8. 8

    Sekoita oliiviöljy ja hunaja kulhossa. Pyöräytä bataattitikut öljyseoksessa ja levitä leivinpaperille vuoratulle pellille. Mausta suolalla.

  9. 9

    Anna paistua n 20 minuuttia välillä kääntäen. Pinta saa olla rapea.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä