Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 4 kpl | kananrintafilettä |
| 2 kpl | kypsää avokadoa (ready to eat) |
| 3 kpl | tomaattia |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 kpl | sitruuna lohkoina |
| jäävuorisalaattia | |
| kuitupalat -leipää tai briossisämpylä | |
| Sriracha-jugurttikastike: | |
|---|---|
| 2 dl | ruokajugurttia |
| 1–2 rkl sriracha-kastiketta | |
| suolaa, pippuria | |
| Bataattiranskalaiset: | |
| 2 kpl | bataattia |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| 2 rkl | juoksevaa hunajaa |
| suolaa, pippuria | |
Halkaise kananrintafileet, jotta saat yhteensä 8 ohutta kananrintafilettä. Mausta suolalla ja pippurilla ja paista pannulla kypsiksi.
Viipaloi tomaatit ja sipuli. Suikaloi salaatti. Halkaise avokadot ja poista siemenet.
Paahda Kuitupalat -leivät.
Kokoa avoin hampurilainen: painele ½ avokadoa per leipä, lisää suikaloitu salaatti, viipaloitu tomaatti, paistetut kanan rintafileet ja sipulinrenkaat. Mausta sriracha-jugurttikastikkeella.
Tarjoile bataattiranskalaisten ja sitruunalohkojen kanssa. Ylijäänestä kastikkeesta tulee hyvä dippi.
Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Mielellään kiertoilmalla.
Kuori bataatit ja leikkaa tikuiksi.
Sekoita oliiviöljy ja hunaja kulhossa. Pyöräytä bataattitikut öljyseoksessa ja levitä leivinpaperille vuoratulle pellille. Mausta suolalla.
Anna paistua n 20 minuuttia välillä kääntäen. Pinta saa olla rapea.
arvosana5/5
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | kananrintafilettä |
| 2 kpl | kypsää avokadoa (ready to eat) |
| 3 kpl | tomaattia |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 kpl | sitruuna lohkoina |
| jäävuorisalaattia | |
| kuitupalat -leipää tai briossisämpylä | |
Sriracha-jugurttikastike: | |
| 2 dl | ruokajugurttia |
| 1–2 rkl sriracha-kastiketta | |
| suolaa, pippuria | |
Bataattiranskalaiset: | |
| 2 kpl | bataattia |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| 2 rkl | juoksevaa hunajaa |
| suolaa, pippuria | |
Halkaise kananrintafileet, jotta saat yhteensä 8 ohutta kananrintafilettä. Mausta suolalla ja pippurilla ja paista pannulla kypsiksi.
Viipaloi tomaatit ja sipuli. Suikaloi salaatti. Halkaise avokadot ja poista siemenet.
Paahda Kuitupalat -leivät.
Kokoa avoin hampurilainen: painele ½ avokadoa per leipä, lisää suikaloitu salaatti, viipaloitu tomaatti, paistetut kanan rintafileet ja sipulinrenkaat. Mausta sriracha-jugurttikastikkeella.
Tarjoile bataattiranskalaisten ja sitruunalohkojen kanssa. Ylijäänestä kastikkeesta tulee hyvä dippi.
Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Mielellään kiertoilmalla.
Kuori bataatit ja leikkaa tikuiksi.
Sekoita oliiviöljy ja hunaja kulhossa. Pyöräytä bataattitikut öljyseoksessa ja levitä leivinpaperille vuoratulle pellille. Mausta suolalla.
Anna paistua n 20 minuuttia välillä kääntäen. Pinta saa olla rapea.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.