Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Skinny burger ja bataattiranskalaiset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
kananrintafilettä
2 kpl
kypsää avokadoa (ready to eat)
3 kpl
tomaattia
1 kpl
punasipuli
1 kpl
sitruuna lohkoina
jäävuorisalaattia
Kuitupalat -leipää tai Briossisämpylä

Sriracha-jugurttikastike:

2 dl
ruokajugurttia
1–2 rkl Sriracha-kastiketta
suolaa, pippuria

Bataattiranskalaiset:

2 kpl
bataattia
1/2 dl
oliiviöljyä
2 rkl
juoksevaa hunajaa
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Halkaise kananrintafileet, jotta saat yhteensä 8 ohutta kananrintafilettä. Mausta suolalla ja pippurilla ja paista pannulla kypsiksi.

2

Viipaloi tomaatit ja sipuli. Suikaloi salaatti. Halkaise avokadot ja poista siemenet.

3

Paahda Kuitupalat -leivät.

4

Kokoa avoin hampurilainen: painele ½ avokadoa per leipä, lisää suikaloitu salaatti, viipaloitu tomaatti, paistetut kanan rintafileet ja sipulinrenkaat. Mausta sriracha-jugurttikastikkeella.

5

Tarjoile bataattiranskalaisten ja sitruunalohkojen kanssa. Ylijäänestä kastikkeesta tulee hyvä dippi.

6

Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Mielellään kiertoilmalla.

7

Kuori bataatit ja leikkaa tikuiksi.

8

Sekoita oliiviöljy ja hunaja kulhossa. Pyöräytä bataattitikut öljyseoksessa ja levitä leivinpaperille vuoratulle pellille. Mausta suolalla.

9

Anna paistua n 20 minuuttia välillä kääntäen. Pinta saa olla rapea.

Miltä maistui?(1 arviota)
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.