Halkaise kananrintafileet, jotta saat yhteensä 8 ohutta kananrintafilettä. Mausta suolalla ja pippurilla ja paista pannulla kypsiksi.
Viipaloi tomaatit ja sipuli. Suikaloi salaatti. Halkaise avokadot ja poista siemenet.
Paahda Kuitupalat -leivät.
Kokoa avoin hampurilainen: painele ½ avokadoa per leipä, lisää suikaloitu salaatti, viipaloitu tomaatti, paistetut kanan rintafileet ja sipulinrenkaat. Mausta sriracha-jugurttikastikkeella.
Tarjoile bataattiranskalaisten ja sitruunalohkojen kanssa. Ylijäänestä kastikkeesta tulee hyvä dippi.
Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Mielellään kiertoilmalla.
Kuori bataatit ja leikkaa tikuiksi.
Sekoita oliiviöljy ja hunaja kulhossa. Pyöräytä bataattitikut öljyseoksessa ja levitä leivinpaperille vuoratulle pellille. Mausta suolalla.
Anna paistua n 20 minuuttia välillä kääntäen. Pinta saa olla rapea.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.