Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Spagetti ja lihapullat tomaattikastikkeessa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
jauhelihaa
350 g
spagettia
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 kpl
kananmuna
1 rkl
korppujauhoja
4 rkl
hienoksi raastettua parmesaanijuustoa
1/2 tl
suolaa
1 kpl
prk valmista tomaattikastiketta
1 kpl
rasia kirsikkatomaatteja
1 kpl
ruukku basilikaa
100 g
parmesaania tarjoiluun
mustapippuria runsaasti
öljyä ja voita paistamiseen

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sekoita jauheliha, kananmuna, raastettu/puristettu valkosipulinkynsi, korppujauhot, 4 rkl raastettua parmesaanijuustoa, suola ja pippuri.

2

Muotoile lihapullia ja paista pannulla öljy-voiseoksessa tai 200-asteisessa uunissa (n. 12 min) kypsiksi.

3

Lämmitä kattilassa tomaattikastike ja halkaistut tomaatit. Lisää paistetut lihapullat joukkoon.

4

Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kuivaksi.

5

Yhdistä lihapullakastike ja pasta. Tarjoile parmesaanijuuston ja suikaloidun basilikan kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.