Leikkaa liha poikkisyin ohuiksi 1/2 cm:n suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna pannulla rasva ja paista lihat kahdessa osassa kuumassa rasvassa käännellen. Nosta lihat kattilaan.Kuullota sipulit ja lisää ne mausteiden kanssa lihojen joukkoon. Lisää vehnäjauhot, sekoita ja kaada kurkkuliemi ja vesi päälle.Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä, kunnes lihat ovat kypsiä. Aikaa kuluu noin 45 minuuttia–1 tunti. Lisää lopuksi kastikkeeseen tarvittaessa nestettä sekä smetana ja kurkkukuutiot. Anna hautua vielä 5–10 minuuttia. Tarjoile kastike perunoiden ja etikkapunajuurien kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.