Suklaa-karpalokohokas
Ainekset
Valmistus
Kiehauta karpalot vedessä. Jäähdytä ja soseuta siivilän läpi. Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää siihen maito koko ajan sekoittaen. Vatkaa joukkoon keltuaiset ja puolet sokerista.Vaahdota valkuaiset kovaksi ja lisää vaahtoon loppu sokeri, vaniljasokeri ja karpalosose. Yhdistä suklaaseos valkuaisvaahtoon varovasti nostellen.Jaa taikina voideltuihin suoraseinäisiin annosvuokiin, niin että kohokkaalle jää tilaa nousta. Kypsennä 180 asteessa 20-25 minuuttia. Paiston aikana ei uuniluukkua saa avata. Tarjoile heti esimerkiksi jäätelön kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.