Paloittele voi ja suklaa noin 3 1/2 dl:n vetoiseen mikronkestävään mukiin. Sulata täydellä teholla mikrossa 20–30 sekuntia.
Lisää mukiin kerma, sokeri, muna ja kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi haarukalla. Paina 1–2 suklaapalaa keskelle kakkua. Kypsennä täydellä teholla 1,5–2 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä kostean pehmeäksi. Nauti lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1333
5581
80,0 g
45,0 g
128,0 g
102,0 g
8,0 g
17,0 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Vaniljasokeria,
0,25 tl Leivinjauhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli