Suklaakakku mikrossa

Arvostele resepti
1 Annosta

15 min

Tee suklainen suklaamukikakku helposti ja muutamassa minuutissa mikrossa. Katso mikrokakkuohje!

Ainekset (1 annosta)

MääräAinesosa
30 gvoita
40 gtummaa suklaata
2 rklkermaa
1 kplmuna
3 rklsokeria
3 rklvehnäjauhoja
1 tlvaniljasokeria
1/4 tlleivinjauhetta
1 - 2 kpltummaa suklaata

Valmistus

  1. 1

    Paloittele voi ja suklaa noin 3 1/2 dl:n vetoiseen mikronkestävään mukiin. Sulata täydellä teholla mikrossa 20–30 sekuntia.

    MääräAinesosa
    30 gvoita
    40 gtummaa suklaata
  2. 2

    Lisää mukiin kerma, sokeri, muna ja kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi haarukalla. Paina 1–2 suklaapalaa keskelle kakkua. Kypsennä täydellä teholla 1,5–2 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä kostean pehmeäksi. Nauti lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.

    MääräAinesosa
    3 rklsokeria
    1 tlvaniljasokeria
    1/4 tlleivinjauhetta
    2 rklkermaa
    1 - 2 kpltummaa suklaata
    1 kplmuna
    3 rklvehnäjauhoja

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 tl Vaniljasokeria, 0,25 tl Leivinjauhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
19.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä