Paloittele voi ja suklaa noin 3 1/2 dl:n vetoiseen mikronkestävään mukiin. Sulata täydellä teholla mikrossa 20–30 sekuntia.
Lisää mukiin kerma, sokeri, muna ja kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi haarukalla. Paina 1–2 suklaapalaa keskelle kakkua. Kypsennä täydellä teholla 1,5–2 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä kostean pehmeäksi. Nauti lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
5581
1333
80,0 g
45,0 g
128,0 g
102,0 g
8,0 g
17,0 g
0,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Vaniljasokeria,
0,25 tl Leivinjauhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli