Valmista ensin täyte. Kuumenna kattilassa kerma ja paloittele joukkoon suklaa. Sekoita ainekset tasaiseksi seokseksi. Kaada suklaakerma puhtaaseen kulhoon ja nosta pakkaseen jäähtymään noin 15 minuutiksi.
Valmista pohja. Vaahdota kulhossa munat ja sokeri sakeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet. Lisää jauhoseos siivilän läpi varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225 asteessa 6–7 minuuttia.
Ripottele puhtaalle leivinpaperiarkille hieman sokeria ja kumoa päälle torttupohja. Anna pohjan jäähtyä. Vatkaa sähkövatkaimella kylmä suklaakerma vaahdoksi ja levitä täyte tasaisesti jäähtyneelle torttupohjalle. Kääri torttu rullalle leivinpaperin avulla ja jätä saumakohta alaspäin. Nosta kylmään jähmettymään. Halutessasi siivilöi pinnalle kaakaojauhetta ja vuole suklaasta lastuja.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.