Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Murenna joukkoon (tuore)hiiva. Sekoita joukkoon suola, sokeri, kardemumma ja kananmuna. Alusta jauhot erissä taikinaan. Lisää lopuksi pehmeä rasva. Vaivaa taikinaa, kunnes se irtoaa kulhon reunoista. Anna taikinan kohota peitettynä 30–40 minuuttia. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle. Kauli siitä iso levy. Sulata piparkakkutaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli se pullataikinalevyn kokoiseksi. Rouhi suklaa karkeaksi. Levitä suklaarouhe pullataikinalevylle. Aseta päällimmäiseksi piparkakkutaikinalevy. Kääri pitkältä sivulta tiiviiksi rullaksi. Leikkaa paloiksi ja nosta leivinpaperin päälle uunipellin päälle. Voitele kananmunalla ja koristele raesokerilla. Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.