Suklaiset tattarikeksit

Nappaa talteen!
| 125 g | margariinia |
| 3/4 dl | sokeria |
| 1 kpl | muna |
| 2 1/2 dl | tattarijauhoja |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 2 tl | vaniljasokeria |
| 1/2 dl | omenamehua |
| 50 - 100 g | tummaa suklaata |
- 1.
Vaahdota sokeri ja rasva. Lisää muna huolellisesti sekoittaen. Sekoita kuivat aineet sekä karkeaksi rouheeksi leikattu suklaa ja lisää vaahtoon vuorotellen omenamehun kanssa.Nosta taikinasta pieniä nokareita leivinpaperoidulle pellille. Paista keksejä 200 asteessa uunin keskitasolla n. 7-10 minuuttia. Keksit maistuvat parhaimmilta heti nautittuina ja kunnes suklaa hieman sulaa. Keksit voi myös pakastaa.Susanna Aho, VantaaYhteishyvä 0505
Suklaiset tattarikeksit
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 125 g | margariinia |
| 3/4 dl | sokeria |
| 1 kpl | muna |
| 2 1/2 dl | tattarijauhoja |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 2 tl | vaniljasokeria |
| 1/2 dl | omenamehua |
| 50 - 100 g | tummaa suklaata |
Valmistus
- 1
Vaahdota sokeri ja rasva. Lisää muna huolellisesti sekoittaen. Sekoita kuivat aineet sekä karkeaksi rouheeksi leikattu suklaa ja lisää vaahtoon vuorotellen omenamehun kanssa.Nosta taikinasta pieniä nokareita leivinpaperoidulle pellille. Paista keksejä 200 asteessa uunin keskitasolla n. 7-10 minuuttia. Keksit maistuvat parhaimmilta heti nautittuina ja kunnes suklaa hieman sulaa. Keksit voi myös pakastaa.Susanna Aho, VantaaYhteishyvä 0505
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












