Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tartarpihvi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
rotukarjan naudan sisäpaistia
1 rkl
Worcestershire-kastiketta
1 tl
dijoninsinappia
1 tl
sormisuolaa
1 kpl
salottisipuli
1 kpl
maustekurkku
2 rkl
kapriksia
4 kpl
luomukananmunankeltuaista
1 rkl
oliiviöljyä
muutama Tabascoa
muutama kierros mustapippuria myllystä
Lisäksi

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Laita liha pakastimeen noin puoleksi tunniksi, niin sitä on helpompi leikata. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Mausta massa Worcestershirella, Tabascolla, sinapilla, suolalla ja pippurilla. Peitä kulho kelmulla ja laita jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistelet muut aineet

2

Kuori sipuli ja hienonna se pienenpieniksi paloiksi. Kuutioi kurkku. Hienonna kaprikset. Voit halutessasi sekoittaa aineet massaan tai tarjoilla ne erikseen, jolloin jokainen syöjä saa itse sekoittaa ne pihvin kanssa.

3

Muotoile lihasta lautasille pihvit käsin tai muottia apuna käyttäen. Nosta päälle munankeltuainen ja valuta hieman öljyä.

4

Klikkaa tartarpihvin eri variaatioihin

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 20.3.2018
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.