Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Tattirisotto ja ylikypsää ankankoipea

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Sienirisotto

3 dlrisottoriisiä
1 kplsipuli
1 dlvalkoviiniä
1 lkanalientä
200 gherkkutatteja (tai muita metsäsieniä)
1/2 dloliiviöljyä
1 dlruohosipulia
3 dlparmesaaniraastetta
suola, sitruunamehu

Ylikypsä ankankoipi

3 kplankankoipea
1 llihalientä
1 kplsipuli
3 kplvalkosipulinkynttä
3 kploksaa rosmariinia
suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Hienonna sipuli, kuutioi tatit. Freesaa sipulia kattilassa, kaada joukkoon kuutioidut sienet, kuullota vielä hetki. Lisää riisi, sekoita hetki. Lisää valkoviini ja keitä kasaan, sitten lisää kanalientä koko ajan sekoittaen. Ennen kuin riisi on täysin kypsää mausta suolalla ja valkopippurilla. Kun riisi on kypsää, lisää joukkoon parmesaanijuusto, ruohosipuli ja lopuksi hiukan sitruunamehua. Tarkista maku.

  2. 2

    Leikkaa sipuli ja valkosipuli reilun kokoisiksi paloiksi. Laita kaikki ainekset paitsi mausteet kattilaan ja hauduta ankankoipia noin kolme tuntia kunnes liha irtoaa luista. Ota lihat talteen koivista ja siivilöi keitinliemi kattilaan ja keitä lientä kasaan kunnes jäljellä on noin neljännes. Lisää lihat joukkoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä