Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ei kuvaa

Tattirisotto ja ylikypsää ankankoipea

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

Sienirisotto

3 dl
risottoriisiä
1 kpl
sipuli
1 dl
valkoviiniä
1 l
kanalientä
200 g
herkkutatteja (tai muita metsäsieniä)
1/2 dl
oliiviöljyä
1 dl
ruohosipulia
3 dl
parmesaaniraastetta
suola, sitruunamehu

Ylikypsä ankankoipi

3 kpl
ankankoipea
1 l
lihalientä
1 kpl
sipuli
3 kpl
valkosipulinkynttä
3 kpl
oksaa rosmariinia
suolaa ja mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Hienonna sipuli, kuutioi tatit. Freesaa sipulia kattilassa, kaada joukkoon kuutioidut sienet, kuullota vielä hetki. Lisää riisi, sekoita hetki. Lisää valkoviini ja keitä kasaan, sitten lisää kanalientä koko ajan sekoittaen. Ennen kuin riisi on täysin kypsää mausta suolalla ja valkopippurilla. Kun riisi on kypsää, lisää joukkoon parmesaanijuusto, ruohosipuli ja lopuksi hiukan sitruunamehua. Tarkista maku.

2

Leikkaa sipuli ja valkosipuli reilun kokoisiksi paloiksi. Laita kaikki ainekset paitsi mausteet kattilaan ja hauduta ankankoipia noin kolme tuntia kunnes liha irtoaa luista. Ota lihat talteen koivista ja siivilöi keitinliemi kattilaan ja keitä lientä kasaan kunnes jäljellä on noin neljännes. Lisää lihat joukkoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 6.10.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.