Täytetyt munanpuolikkaat
8 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | kovaksi keitettyä kananmunaa |
| 1 rkl | dijonsinappia |
| 1 tl | hunajaa |
| 2 rkl | hienonnettua ruohosipulia |
| 2 rkl | ruokakermaa |
| suolaa | |
| mustapippuria |
- 1.
Kuori munat ja halkaise ne pituussuunnassa. Ota keltuaiset kulhoon, hienonna ne haarukalla ja sekoita joukkoon sinappi, hunaja, hienonnettu ruohosipuli ja kermaa sen verran, että saat notkean tahnan. Mausta.
Nostele tai pursota tahna munanpuolikkaisiin. Tarjoa alkuruokana.
Täytetyt munanpuolikkaat
Ainekset (8 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | kovaksi keitettyä kananmunaa |
| 1 rkl | dijonsinappia |
| 1 tl | hunajaa |
| 2 rkl | hienonnettua ruohosipulia |
| 2 rkl | ruokakermaa |
| suolaa | |
| mustapippuria |
Valmistus
- 1
Kuori munat ja halkaise ne pituussuunnassa. Ota keltuaiset kulhoon, hienonna ne haarukalla ja sekoita joukkoon sinappi, hunaja, hienonnettu ruohosipuli ja kermaa sen verran, että saat notkean tahnan. Mausta.
Nostele tai pursota tahna munanpuolikkaisiin. Tarjoa alkuruokana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























