Täytetyt munanpuolikkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Täytetyt munanpuolikkaat

Täytetyt munanpuolikkaat

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

4 kpl
Kovaksi keitettyä kananmunaa
1 rkl
Dijonsinappia
1 tl
Hunajaa
2 rkl
Hienonnettua ruohosipulia
2 rkl
Ruokakermaa
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori munat ja halkaise ne pituussuunnassa. Ota keltuaiset kulhoon, hienonna ne haarukalla ja sekoita joukkoon sinappi, hunaja, hienonnettu ruohosipuli ja kermaa sen verran, että saat notkean tahnan. Mausta.

Nostele tai pursota tahna munanpuolikkaisiin. Tarjoa alkuruokana.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.