Täytetyt munanpuolikkaat

Arvostele resepti
8 Annosta

15 min

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
4 kplkovaksi keitettyä kananmunaa
1 rkldijonsinappia
1 tlhunajaa
2 rklhienonnettua ruohosipulia
2 rklruokakermaa
suolaa
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori munat ja halkaise ne pituussuunnassa. Ota keltuaiset kulhoon, hienonna ne haarukalla ja sekoita joukkoon sinappi, hunaja, hienonnettu ruohosipuli ja kermaa sen verran, että saat notkean tahnan. Mausta.

    Nostele tai pursota tahna munanpuolikkaisiin. Tarjoa alkuruokana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä