Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Thaimausteinen kanakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
kanan rintafileetä
2 kpl
porkkanaa
1 kpl
punasipuli
2 kpl
valkosipulinkynttä
3 rkl
kanafondia
4 dl
kookosmaitoa
6 dl
vettä
2 kpl
limeä
1 kpl
kesäkurpitsa
2 dl
purkkimaissia
1 kpl
ruukku korianteria
öljyä paistamiseen
3–5 tl red curry -tahnaa (annostele sen mukaan, kuinka tulista haluat)
suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori porkkanat, sipuli ja valkosipuli ja suikaloi ohueksi suikaleeksi. Leikkaa kesäkurpitsat suupalankokoiseksi paloiksi. Suikaloi kanan rintafileet.

2

Kuullota sipulit, valkosipulit ja kanan rintafileet tilkassa öljyä. Voit kuullottaa suoraan kattilassa. Lisää currytahna sekä kesäkurpitsat ja porkkanasuikaleet. Anna hautua hetki.

3

Lisää vesi, kookosmaito ja kanafondi. Anna hautua n. 15 minuuttia.

4

Mausta suolalla ja limen mehulla.

5

Lisää lopuksi maissi.

6

Tarjoile keitto korianterilla koristeltuna.

Miltä maistui?(1 arviota)
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.