Tomaatti-basilikakalkkunatahna | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaatti-basilikakalkkunatahna

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

200 g
Tomaatti-basilikatuorejuustoa
6 kpl
Viipaletta ohutta kalkkunaleikettä
Pala punaista paprikaa
Pieni nippu persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa liha, paprika ja persilja pieneksi silpuksi. Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi tahnaksi

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.