Tonnikalaleivät
15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | ruisleipää |
| 1 kpl | öljyyn säilöttyä, maustettua tonnikalaa |
| 1 dl | viipaloituja kivettömiä oliiveja |
| 1 dl | voimakasta juustoraastetta |
- 1.
Nosta leivät leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Valuta tonnikalan öljystä suurin osa pois. Jaa tonnikala ja oliivit leiville. Ripottele päälle juustoraaste. Kytke päälle uunin grillivastukset.Paista leipiä 250-asteisen uunin ylätasolla muutama minuutti tai kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin. Tarjoa leivät runsaan salaatin kanssa.
Tonnikalaleivät
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | ruisleipää |
| 1 kpl | öljyyn säilöttyä, maustettua tonnikalaa |
| 1 dl | viipaloituja kivettömiä oliiveja |
| 1 dl | voimakasta juustoraastetta |
Valmistus
- 1
Nosta leivät leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Valuta tonnikalan öljystä suurin osa pois. Jaa tonnikala ja oliivit leiville. Ripottele päälle juustoraaste. Kytke päälle uunin grillivastukset.Paista leipiä 250-asteisen uunin ylätasolla muutama minuutti tai kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin. Tarjoa leivät runsaan salaatin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























