Tonnikalaleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tonnikalaleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Ruisleipää
1 kpl
Öljyyn säilöttyä, maustettua tonnikalaa
1 dl
Viipaloituja kivettömiä oliiveja
1 dl
Voimakasta juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta leivät leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Valuta tonnikalan öljystä suurin osa pois. Jaa tonnikala ja oliivit leiville. Ripottele päälle juustoraaste. Kytke päälle uunin grillivastukset.Paista leipiä 250-asteisen uunin ylätasolla muutama minuutti tai kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin. Tarjoa leivät runsaan salaatin kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.4.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.