Tonnikalaleivät

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplruisleipää
1 kplöljyyn säilöttyä, maustettua tonnikalaa
1 dlviipaloituja kivettömiä oliiveja
1 dlvoimakasta juustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Nosta leivät leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Valuta tonnikalan öljystä suurin osa pois. Jaa tonnikala ja oliivit leiville. Ripottele päälle juustoraaste. Kytke päälle uunin grillivastukset.Paista leipiä 250-asteisen uunin ylätasolla muutama minuutti tai kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin. Tarjoa leivät runsaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä