Tonnikalaperunat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tonnikalaperunat

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
(á 450 g) kuorellisia valkosipulimaustettuja lohkoperunoita
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Ruukku persiljaa
3 kpl
Tonnikalaa vedessä
5 rkl
Kevytmajoneesia
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225-asteeseen. Kaada lohkoperunat leivinpaperin päälle uunipellille ja kypsennä 10 minuuttia. Kuori ja hienonna sipuli, hienonna persilja. Valuta vesi tonnikalasta. Sekoita tonnikala, sipuli, persilja, majoneesi ja juustoraaste keskenään. Siirrä lohkoperunat uunivuokaan ja sekoita tonnikalatäyte joukkoon. Jatka kypsentämistä noin 15 minuuttia.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.