Tonnikalaperunat

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 kpl(á 450 g) kuorellisia valkosipulimaustettuja lohkoperunoita
1 kplsipuli
1 kplruukku persiljaa
3 kpltonnikalaa vedessä
5 rklkevytmajoneesia
2 dljuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 225-asteeseen. Kaada lohkoperunat leivinpaperin päälle uunipellille ja kypsennä 10 minuuttia. Kuori ja hienonna sipuli, hienonna persilja. Valuta vesi tonnikalasta. Sekoita tonnikala, sipuli, persilja, majoneesi ja juustoraaste keskenään. Siirrä lohkoperunat uunivuokaan ja sekoita tonnikalatäyte joukkoon. Jatka kypsentämistä noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä