Tropiikin rahka

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpltropiikin hedelmäpaloja mehussa (400/250g)
1 kplkiivi
20 kplkivettömiä viinirypäleitä
1 kplvalkosuklaa-limetti- tai sitruunarahkaa (250 g)

Valmistus

  1. 1

    Valuta hedelmistä liemi ja säilytä se muuta käyttöä varten. Kuori ja paloittele kiivi. Pese ja puolita viinirypäleet. Sekoita hedelmät keskenään. Annostele rahka tarjoilumaljoihin ja nostele päälle hedelmäsalaattia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025