Tropiikin rahka | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tropiikin rahka

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Tropiikin hedelmäpaloja mehussa (400/250g)
1 kpl
Kiivi
20 kpl
Kivettömiä viinirypäleitä
1 kpl
Valkosuklaa-limetti- tai sitruunarahkaa (250 g)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta hedelmistä liemi ja säilytä se muuta käyttöä varten. Kuori ja paloittele kiivi. Pese ja puolita viinirypäleet. Sekoita hedelmät keskenään. Annostele rahka tarjoilumaljoihin ja nostele päälle hedelmäsalaattia.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.