Tropiikin rahka
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | tropiikin hedelmäpaloja mehussa (400/250g) |
| 1 kpl | kiivi |
| 20 kpl | kivettömiä viinirypäleitä |
| 1 kpl | valkosuklaa-limetti- tai sitruunarahkaa (250 g) |
- 1.
Valuta hedelmistä liemi ja säilytä se muuta käyttöä varten. Kuori ja paloittele kiivi. Pese ja puolita viinirypäleet. Sekoita hedelmät keskenään. Annostele rahka tarjoilumaljoihin ja nostele päälle hedelmäsalaattia.
Tropiikin rahka
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | tropiikin hedelmäpaloja mehussa (400/250g) |
| 1 kpl | kiivi |
| 20 kpl | kivettömiä viinirypäleitä |
| 1 kpl | valkosuklaa-limetti- tai sitruunarahkaa (250 g) |
Valmistus
- 1
Valuta hedelmistä liemi ja säilytä se muuta käyttöä varten. Kuori ja paloittele kiivi. Pese ja puolita viinirypäleet. Sekoita hedelmät keskenään. Annostele rahka tarjoilumaljoihin ja nostele päälle hedelmäsalaattia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























