Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 1 kpl | pinsa romana -pohja |
| tryffelimozzarellaa | |
| kirsikkatomaatteja tai tomaattia | |
| basilikaa | |
| mustapippuria | |
| Tryffelimozzarella | |
|---|---|
| 150 g | (1 prk) kotimaista crème fraîchea |
| 1/2 tl | tryffeliöljyä |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 1 1/2 rkl | sitruunamehua |
| pienen sitruunan raastettu kuori | |
| 3/4 tl | suolaa |
| 250 g | buffalo mozzarellaa |
Vatkaa ranskankerma (crème fraîche) vaahdoksi. Lisää mausteet ja sekoita hyvin. Pilko mozzarella lohkoiksi ja nostele kerman sekaan. Stracciatella-tyyppisen juuston saat repimällä mozzarellan hienommaksi. Anna juuston maustua kylmässä noin puoli tuntia.
Lämmitä uuni 225°C. Aseta pinsa uunipellille ja sivele se kevyesti oliiviöljyllä. Paista kuumassa uunissa kullanruskeaksi.
Nosta lämmin pinsa leikkuulaudalle ja levitä tryffelimozzarellaa sen päälle kauttaaltaan. Ripottele päälle reilusti viipaloituja kirsikkatomaatteja.
Viimeistele basilikanlehdillä ja ripauksella rouhittua mustapippuria.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pinsa romana -pohja |
| tryffelimozzarellaa | |
| kirsikkatomaatteja tai tomaattia | |
| basilikaa | |
| mustapippuria | |
Tryffelimozzarella | |
| 150 g | (1 prk) kotimaista crème fraîchea |
| 1/2 tl | tryffeliöljyä |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 1 1/2 rkl | sitruunamehua |
| pienen sitruunan raastettu kuori | |
| 3/4 tl | suolaa |
| 250 g | buffalo mozzarellaa |
Vatkaa ranskankerma (crème fraîche) vaahdoksi. Lisää mausteet ja sekoita hyvin. Pilko mozzarella lohkoiksi ja nostele kerman sekaan. Stracciatella-tyyppisen juuston saat repimällä mozzarellan hienommaksi. Anna juuston maustua kylmässä noin puoli tuntia.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | buffalo mozzarellaa |
| 3/4 tl | suolaa |
| pienen sitruunan raastettu kuori | |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 1 1/2 rkl | sitruunamehua |
| 1/2 tl | tryffeliöljyä |
| 150 g | (1 prk) kotimaista crème fraîchea |
Lämmitä uuni 225°C. Aseta pinsa uunipellille ja sivele se kevyesti oliiviöljyllä. Paista kuumassa uunissa kullanruskeaksi.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pinsa romana -pohja |
Nosta lämmin pinsa leikkuulaudalle ja levitä tryffelimozzarellaa sen päälle kauttaaltaan. Ripottele päälle reilusti viipaloituja kirsikkatomaatteja.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| tryffelimozzarellaa | |
| kirsikkatomaatteja tai tomaattia |
Viimeistele basilikanlehdillä ja ripauksella rouhittua mustapippuria.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| basilikaa | |
| mustapippuria |
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.