Tuorejuusto-mangokakku
Tuorejuusto-mangokakku
Yhteistyössä

Tuorejuusto-mangokakku

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Pohja

200 gdigestive-täysjyväkeksejä
75 gvoita
3 rkltummaa ruokosokeria

Täyte

1 kplprk (500 g) kreikkalaista jogurttia (n.2 %)
1 1/2 dltomusokeria
2 dlkuohukermaa
1 kpliso kypsä mango
vaniljaa

Koriste

1 kpliso kypsä mango viipaloituna ja muutama mintunlehti

Valmistus

  1. 1

    Vuoraa 22 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

  2. 2

    Sulata voi. Murenna keksit sokerin kera. Lisää voisula. Paina massa paperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Paista pohjaa 150°C uunissa 20 minuuttia. Jäähdytä.

  3. 3

    Paloittele toinen mango pieniksi kuutioiksi.

  4. 4

    Vaahdota kerma sokerin ja vaniljan kera. Avaa iso jugurttipurkki ja kaada mahdollinen pinnalle noussut vesi pois. Sekoita jugurtti kermavaahdon ja mangopalojen kera. Kaada vuokaan murupohjan päälle. Nosta pakastimeen viideksi tunniksi.

  5. 5

    Poista kakku pakastimesta hyvissä ajoin ennen tarjoilua, sen ei tarvitse olla jäässä. Irrota kakku vuoasta ja koristele mangosuikaleilla ja mintun lehdillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025