Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuorejuusto-mangokakku

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Pohja

200 g
Digestive-täysjyväkeksejä
75 g
voita
3 rkl
tummaa ruokosokeria

Täyte

1 kpl
prk (500 g) kreikkalaista jogurttia (n.2 %)
1 1/2 dl
tomusokeria
2 dl
kuohukermaa
1 kpl
iso kypsä mango
vaniljaa

Koriste

1 kpl
iso kypsä mango viipaloituna ja muutama mintunlehti

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Vuoraa 22 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

2

Sulata voi. Murenna keksit sokerin kera. Lisää voisula. Paina massa paperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Paista pohjaa 150°C uunissa 20 minuuttia. Jäähdytä.

3

Paloittele toinen mango pieniksi kuutioiksi.

4

Vaahdota kerma sokerin ja vaniljan kera. Avaa iso jugurttipurkki ja kaada mahdollinen pinnalle noussut vesi pois. Sekoita jugurtti kermavaahdon ja mangopalojen kera. Kaada vuokaan murupohjan päälle. Nosta pakastimeen viideksi tunniksi.

5

Poista kakku pakastimesta hyvissä ajoin ennen tarjoilua, sen ei tarvitse olla jäässä. Irrota kakku vuoasta ja koristele mangosuikaleilla ja mintun lehdillä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.