Tuplasydämet

Nappaa talteen!
| 200 g | margariinia |
| 1 dl | sokeria |
| 1 dl | fariinisokeria |
| 1 kpl | kananmuna |
| 4 dl | vehnäjauhoja |
| 1 dl | perunajauhoja |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 2 tl | vaniljasokeria |
| 1/2 dl | kuohukermaa |
| Täyte: | |
|---|---|
| kiinteää punaista marmeladia | |
- 1.
Sekoita pehmeä margariini ja sokerit hyvin keskenään. Sekoita joukkoon muna, keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä kerma. Anna taikinan levätä hetki jääkaapissa. Kauli taikina muutamassa erässä jauhotetulla pöydällä levyksi ja ota siitä muotilla kuvioita, esimerkiksi sydämiä. Paina pienemmällä muotilla joka toiseen kakkuun kuvio keskelle. Paista kakkusia 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä. Levitä ehjälle kakkuselle ohut kerros marmeladia ja paina päälle sydänaukkoinen kakkunen. Halutessasi siivilöi pinnalle tomusokeria.
Tuplasydämet
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | margariinia |
| 1 dl | sokeria |
| 1 dl | fariinisokeria |
| 1 kpl | kananmuna |
| 4 dl | vehnäjauhoja |
| 1 dl | perunajauhoja |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 2 tl | vaniljasokeria |
| 1/2 dl | kuohukermaa |
Täyte: | |
| kiinteää punaista marmeladia | |
Valmistus
- 1
Sekoita pehmeä margariini ja sokerit hyvin keskenään. Sekoita joukkoon muna, keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä kerma. Anna taikinan levätä hetki jääkaapissa. Kauli taikina muutamassa erässä jauhotetulla pöydällä levyksi ja ota siitä muotilla kuvioita, esimerkiksi sydämiä. Paina pienemmällä muotilla joka toiseen kakkuun kuvio keskelle. Paista kakkusia 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä. Levitä ehjälle kakkuselle ohut kerros marmeladia ja paina päälle sydänaukkoinen kakkunen. Halutessasi siivilöi pinnalle tomusokeria.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























