Tuplasydämet

Arvostele resepti
30 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
200 gmargariinia
1 dlsokeria
1 dlfariinisokeria
1 kplkananmuna
4 dlvehnäjauhoja
1 dlperunajauhoja
2 tlleivinjauhetta
2 tlvaniljasokeria
1/2 dlkuohukermaa

Täyte:

kiinteää punaista marmeladia

Valmistus

  1. 1

    Sekoita pehmeä margariini ja sokerit hyvin keskenään. Sekoita joukkoon muna, keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä kerma. Anna taikinan levätä hetki jääkaapissa. Kauli taikina muutamassa erässä jauhotetulla pöydällä levyksi ja ota siitä muotilla kuvioita, esimerkiksi sydämiä. Paina pienemmällä muotilla joka toiseen kakkuun kuvio keskelle. Paista kakkusia 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä. Levitä ehjälle kakkuselle ohut kerros marmeladia ja paina päälle sydänaukkoinen kakkunen. Halutessasi siivilöi pinnalle tomusokeria.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä