Tuplasydämet | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tuplasydämet

Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta

Ainekset

200 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
1 dl
Fariinisokeria
1 kpl
Kananmuna
4 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Perunajauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
1/2 dl
Kuohukermaa

täyte:

Kiinteää punaista marmeladia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita pehmeä margariini ja sokerit hyvin keskenään. Sekoita joukkoon muna, keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä kerma. Anna taikinan levätä hetki jääkaapissa. Kauli taikina muutamassa erässä jauhotetulla pöydällä levyksi ja ota siitä muotilla kuvioita, esimerkiksi sydämiä. Paina pienemmällä muotilla joka toiseen kakkuun kuvio keskelle. Paista kakkusia 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä. Levitä ehjälle kakkuselle ohut kerros marmeladia ja paina päälle sydänaukkoinen kakkunen. Halutessasi siivilöi pinnalle tomusokeria.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.