Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uunikirjolohi ja kasvisnyytit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

n. 800g kirjolohta
suolaa, pippuria
sitruunalohkoja tarjoiluun

Kasvisnyytit

1 kpl
pkt Mummon kypsät Pariisinperunat -perunoita (500 g)
1 kpl
punasipuli
1 kpl
kesäkurpitsa
100 g
Chavroux-vuohenmaitotuorejuustoa tai muuta tuorejuustoa
timjamia
oliiviöljyä
foliota

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 200-asteiseksi.

2

Mausta kirjolohi suolalla ja pippurilla. Aseta pellille ja paista uunissa n. 15 minuuttia.

3

Suikaloi sipuli. Leikkaa kesäkurpitsa suunpalankokoisiksi paloiksi.

4

Täytä 4 folionyyttiä perunoilla, sipulilla, kesäkurpitsalla, timjaminoksalla ja tuorejuustolla. Mausta nyytit suolalla ja pippurilla sekä valuta oliiviöljyä pintaan.

5

Laita uuniin lohen viereen n. 15 minuutiksi.

Miltä maistui?(1 arviota)
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.