Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| n. 800g kirjolohta | |
| suolaa, pippuria | |
| sitruunalohkoja tarjoiluun | |
| Kasvisnyytit | |
|---|---|
| 1 kpl | pkt mummon kypsät pariisinperunat -perunoita (500 g) |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 100 g | chavroux-vuohenmaitotuorejuustoa tai muuta tuorejuustoa |
| timjamia | |
| oliiviöljyä | |
| foliota | |
Lämmitä uuni 200-asteiseksi.
Mausta kirjolohi suolalla ja pippurilla. Aseta pellille ja paista uunissa n. 15 minuuttia.
Suikaloi sipuli. Leikkaa kesäkurpitsa suunpalankokoisiksi paloiksi.
Täytä 4 folionyyttiä perunoilla, sipulilla, kesäkurpitsalla, timjaminoksalla ja tuorejuustolla. Mausta nyytit suolalla ja pippurilla sekä valuta oliiviöljyä pintaan.
Laita uuniin lohen viereen n. 15 minuutiksi.
arvosana5/5
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| n. 800g kirjolohta | |
| suolaa, pippuria | |
| sitruunalohkoja tarjoiluun | |
Kasvisnyytit | |
| 1 kpl | pkt mummon kypsät pariisinperunat -perunoita (500 g) |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 100 g | chavroux-vuohenmaitotuorejuustoa tai muuta tuorejuustoa |
| timjamia | |
| oliiviöljyä | |
| foliota | |
Lämmitä uuni 200-asteiseksi.
Mausta kirjolohi suolalla ja pippurilla. Aseta pellille ja paista uunissa n. 15 minuuttia.
Suikaloi sipuli. Leikkaa kesäkurpitsa suunpalankokoisiksi paloiksi.
Täytä 4 folionyyttiä perunoilla, sipulilla, kesäkurpitsalla, timjaminoksalla ja tuorejuustolla. Mausta nyytit suolalla ja pippurilla sekä valuta oliiviöljyä pintaan.
Laita uuniin lohen viereen n. 15 minuutiksi.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.