Uunikirjolohi ja marinoidut vihannekset
Uunikirjolohi ja marinoidut vihannekset
Yhteistyössä

Uunikirjolohi ja marinoidut vihannekset

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gkirjolohta
suolaa, pippuri

Marinoidut vihannekset:

1 kplpieni kesäkurpitsa (juustohöylällä höylättynä pituussuunnassa)
2 kplporkkanaa (juustohöylällä höylättynä pituussuunnassa)
1/2 kplsitruunan mehu
4 rklavokadoöljyä
1 kplruukku rucolaa
1 kplprk voipapuja
1/2 kplfenkoli, ohueksi suikaloituna
1/2 dltilliä, silputtuna
1/2 kplkurkku, kuutioituna
1 kplpieni kukkakaali kukintoina
suolaa, pippuria ja ripaus sokeria

Avokadokastike:

2 kplavokadoa
2 rklsitruunanmehua
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä uuni 175 asteeseen. Aseta kirjolohi uunivuokaan. Paista uunissa n. 12–15 minuuttia.

  2. 2

    Keitä kukkakaalin kukintoja n. 4 minuuttia suolatussa vedessä.

  3. 3

    Esivalmistele muut vihannekset.

  4. 4

    Sekoita sitruunamehu, avokadoöljy, suola, pippuri, tilli, ja ripaus sokeria kulhoon. Kaada valutetut voipavut ja valutetut kukkakaalin kukinnot joukkoon ja pyöräytä kastikkeessa.

  5. 5

    Lisää muut salaattiainekset ja kääntele varovaisesti.

  6. 6

    Tarjoile lohen ja avokadokastikkeen kanssa.

  7. 7

    Koverra avokadot kulhoon ja painele haarukalla tasaiseksi massaksi.

  8. 8

    Lisää muut ainekset. Tarkista kastikkeen suolaisuus.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025