Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uunikirjolohi ja marinoidut vihannekset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Kirjolohta
suolaa, pippuri

Marinoidut vihannekset:

1 kpl
pieni kesäkurpitsa (juustohöylällä höylättynä pituussuunnassa)
2 kpl
porkkanaa (juustohöylällä höylättynä pituussuunnassa)
1/2 kpl
sitruunan mehu
4 rkl
avokadoöljyä
1 kpl
ruukku rucolaa
1 kpl
prk voipapuja
1/2 kpl
fenkoli, ohueksi suikaloituna
1/2 dl
tilliä, silputtuna
1/2 kpl
kurkku, kuutioituna
1 kpl
pieni kukkakaali kukintoina
suolaa, pippuria ja ripaus sokeria

Avokadokastike:

2 kpl
avokadoa
2 rkl
sitruunanmehua
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Aseta kirjolohi uunivuokaan. Paista uunissa n. 12–15 minuuttia.

2

Keitä kukkakaalin kukintoja n. 4 minuuttia suolatussa vedessä.

3

Esivalmistele muut vihannekset.

4

Sekoita sitruunamehu, avokadoöljy, suola, pippuri, tilli, ja ripaus sokeria kulhoon. Kaada valutetut voipavut ja valutetut kukkakaalin kukinnot joukkoon ja pyöräytä kastikkeessa.

5

Lisää muut salaattiainekset ja kääntele varovaisesti.

6

Tarjoile lohen ja avokadokastikkeen kanssa.

7

Koverra avokadot kulhoon ja painele haarukalla tasaiseksi massaksi.

8

Lisää muut ainekset. Tarkista kastikkeen suolaisuus.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 26.1.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.