Lämmitä uuni 175 asteeseen. Aseta kirjolohi uunivuokaan. Paista uunissa n. 12–15 minuuttia.
Keitä kukkakaalin kukintoja n. 4 minuuttia suolatussa vedessä.
Esivalmistele muut vihannekset.
Sekoita sitruunamehu, avokadoöljy, suola, pippuri, tilli, ja ripaus sokeria kulhoon. Kaada valutetut voipavut ja valutetut kukkakaalin kukinnot joukkoon ja pyöräytä kastikkeessa.
Lisää muut salaattiainekset ja kääntele varovaisesti.
Tarjoile lohen ja avokadokastikkeen kanssa.
Koverra avokadot kulhoon ja painele haarukalla tasaiseksi massaksi.
Lisää muut ainekset. Tarkista kastikkeen suolaisuus.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.