Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ei kuvaa

Uunipaahdettuja tomaatteja ja buffalomozzarellaa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

2 kpl
buffalomozzarellaa
1 kg
erilaisia tomaatteja
1 kpl
punasipuli
2 rkl
öljyä
1 tl
sormisuolaa
2–4 valkosipulinkynttä
ripaus mustapippuria ja sokeria
tuoreyrttejä, esim. timjamia, rosmariinia, oreganoa
Herkku Balsamico glaze
basilikanlehtiä
Maalaisleipää

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 225 °C:een.

2

Viipaloi tomaatit ja sipulit. Levitä ne hieman lomittain leivinpaperilla päällystetylle pellille.

3

Valuta kasviksille öljyä ja ripottele pintaan mausteet ja yrtit.

4

Paista uunissa, kunnes tomaatit saavat vähän väriä. Vähintään 30 minuuttia.

5

Anna tomaattien jäähtyä.

6

Aseta lautaselle uunipaahdettuja tomaatteja ja viipaloitua mozzarellaa. Revi pintaan tuoreita basilikanlehtiä. Valuta balsamico glazeä salaatin päälle. Tarjoile tuoreen maalaisleivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.