Valkosuklaa-appelsiinipallot | Makeiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Valkosuklaa-appelsiinipallot

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

300 g
Valkosuklaata
3/4 dl
Kuohukermaa
2 tl
Appelsiininkuorta raasteena

pinnalle:

1 dl
Kookoshiutaleita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele valkosuklaa kattilaan. Lisää kerma. Pese ja raasta appelsiinia. Lisää kuoriraaste suklaan ja kerman joukkoon. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut. Keitä hetki. Kaada massa kulhoon ja jäähdytä jääkaapissa noin tunti tai kunnes se on kiinteää. Ota massasta teelusikalla paloja käsiin ja pyörittele pieniksi palloiksi. Kieritä ne lopuksi kookoshiutaleissa. Toimi ripeästi, jotta lämpimät kädet eivät sulattaisi suklaata. Jäähdytä palloja 15 minuuttia ennen tarjoamista.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.10.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.