Valkosuklaa-appelsiinipallot - Yhteishyvä

Valkosuklaa-appelsiinipallot

???
Kappaleita
20
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Valkosuklaata
3/4 dl
Kuohukermaa
2 tl
Appelsiininkuorta raasteena

PINNALLE:

1 dl
Kookoshiutaleita

Näin teet

1

Paloittele valkosuklaa kattilaan. Lisää kerma. Pese ja raasta appelsiinia. Lisää kuoriraaste suklaan ja kerman joukkoon. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut. Keitä hetki. Kaada massa kulhoon ja jäähdytä jääkaapissa noin tunti tai kunnes se on kiinteää. Ota massasta teelusikalla paloja käsiin ja pyörittele pieniksi palloiksi. Kieritä ne lopuksi kookoshiutaleissa. Toimi ripeästi, jotta lämpimät kädet eivät sulattaisi suklaata. Jäähdytä palloja 15 minuuttia ennen tarjoamista.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.10.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa