Valkoviinikastike

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Valkoviinikastike sopii hyvin kalan kanssa!

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
1 rklöljyä
1 tlvehnäjauhoja
2 dlvalkoviiniä
2 dlkuohukermaa
2 rklvoita
suolaa
rouhittua valkopippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kuullota sipulia hetki, lisää vehnäjauhot joukkoon. Sekoita. Kaada joukkoon valkoviini ja kerma. Keitä välillä sekoittaen, kunnes nesteestä on haihtunut noin puolet. Mausta varoen suolalla. Soseuta kastiketasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää halutessasi vielä hieman voita joukkoon. Tarjoile heti paistetun kalan kastikkeena.

  2. 2

    Kaada joukkoon valkoviini ja kerma. Keitä välillä sekoittaen, kunnes nesteestä on haihtunut noin puolet. Mausta varoen suolalla. Soseuta kastiketasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää halutessasi vielä hieman voita joukkoon. Tarjoile heti paistetun kalan kastikkeena.

    MääräAinesosa
    2 dlvalkoviiniä
    2 dlkuohukermaa
    suolaa
    2 rklvoita

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025