Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valkoviinikastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valkoviinikastike sopii hyvin kalan kanssa!

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
1 tl
Vehnäjauhoja
2 dl
Valkoviiniä
2 dl
Kuohukermaa
2 rkl
Voita
Suolaa
Rouhittua valkopippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kuullota sipulia hetki, lisää vehnäjauhot joukkoon. Sekoita. Kaada joukkoon valkoviini ja kerma. Keitä välillä sekoittaen, kunnes nesteestä on haihtunut noin puolet. Mausta varoen suolalla. Soseuta kastiketasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää halutessasi vielä hieman voita joukkoon. Tarjoile heti paistetun kalan kastikkeena.

2

Kaada joukkoon valkoviini ja kerma. Keitä välillä sekoittaen, kunnes nesteestä on haihtunut noin puolet. Mausta varoen suolalla. Soseuta kastiketasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää halutessasi vielä hieman voita joukkoon. Tarjoile heti paistetun kalan kastikkeena.

2 dl
Valkoviiniä
2 dl
Kuohukermaa
Suolaa
2 rkl
Voita
Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 7.5.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.