Vanhanajan vaniljakiisseli

Nappaa talteen!
Tarjoa vaniljakiisseli kylmänä esimerkiksi marjojen kanssa tai käytä täytekakkujen täytteenä.
| 1 l | täysmaitoa |
| 2 kpl | keltuaista |
| 3/4 dl | maissijauhoja |
| 1 dl | sokeria |
| 1 rkl | vaniljasokeria |
- 1.
Mittaa kattilaan kylmä maito ja muut aineet vaniljasokeria lukuun ottamatta. Sekoita hyvin. Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli kiehuu ja sakenee. Keitä sekoittaen hetki. Sekoita joukkoon vaniljasokeri ja kaada heti tarjoilukulhoon jäähtymään.
Vanhanajan vaniljakiisseli
Tarjoa vaniljakiisseli kylmänä esimerkiksi marjojen kanssa tai käytä täytekakkujen täytteenä.
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | täysmaitoa |
| 2 kpl | keltuaista |
| 3/4 dl | maissijauhoja |
| 1 dl | sokeria |
| 1 rkl | vaniljasokeria |
Valmistus
- 1
Mittaa kattilaan kylmä maito ja muut aineet vaniljasokeria lukuun ottamatta. Sekoita hyvin. Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli kiehuu ja sakenee. Keitä sekoittaen hetki. Sekoita joukkoon vaniljasokeri ja kaada heti tarjoilukulhoon jäähtymään.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























