Vanilja-mansikkapiirakat
Ainekset
Valmistus
Leikkaa sulaneet taikinalevyt kolmeen osaan ja levitä palat kahdelle leivinpaperoidulle uunipellille. Leikkaa paloihin terävällä veitsellä kevyet viillot noin puolen sentin päästä reunoista. Näin saat reunat kohoamaan paiston aikana. Sekoita vaniljakastikeainekset, maito ja munat tasaiseksi seokseksi. Anna seoksen turvota 10 minuuttia viileässä. Levitä runsas ruokalusikka täytettä jokaisen taikinalevyn keskiosaan. Levitä täytettä hieman. Voitele reunat munalla. Paista piirakoita 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä. Koristele mansikkaviipaleilla. Ripottele pinnalle tomusokeria.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.