Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vegeburgeri

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
valkosipulinkynttä
4 dl
(400-500 g) keitettyjä kikherneitä
1/4 dl
pankojauhetta
1 kpl
kananmuna
2 tl
Ras el Hanout-mausteseosta
1 dl
hienonnettua lehtipersiljaa
8 kpl
viipaletta maukasta juustoa
4 kpl
valitsemaasi hampurilaissämpylää
6 rkl
(hummuksella maustettua) täysmajoneesia
2 kpl
avokadoa
1 rkl
sitruunamehua
1/4 kpl
kurkku
2 dl
vuonankaalia
Paistamiseen n. 3 rkl rypsiöljyä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Tee pihvit. Kuori ja hienonna valkosipulit. Paista ne öljyssä pannulla kypsäksi. Huuhtaise ja valuta kikherneet. Laita ne yleiskoneen kulhoon valkosipulin, pankon, munan ja mausteiden kanssa. Aja tasaiseksi. Muotoile massasta neljä pihviä. Paista niihin toiselle puolelle väri pannulla öljyssä. Käännä varovasti ja lisää päälle juustoviipaleet. Paista vielä kannen alla hetki, kunnes juusto sulaa. Pidä lämpimänä.

2

Lämmitä tai grillaa sämpylät. Levitä sisään majoneesia.

3

Viipaloi avokado ja pirskottele päälle sitruunamehua. Viipaloi kurkku. Laita sämpylän pohjalle pihvi ja nosta päälle kurkkua, avokadoa ja salaattia. Tarjoa halutessasi ranskalaisten kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 3.6.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.