Vegeburgeri
Vegeburgeri
Yhteistyössä

Vegeburgeri

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplvalkosipulinkynttä
4 dl(400-500 g) keitettyjä kikherneitä
1/4 dlpankojauhetta
1 kplkananmuna
2 tlras el hanout-mausteseosta
1 dlhienonnettua lehtipersiljaa
8 kplviipaletta maukasta juustoa
4 kplvalitsemaasi hampurilaissämpylää
6 rkl(hummuksella maustettua) täysmajoneesia
2 kplavokadoa
1 rklsitruunamehua
1/4 kplkurkku
2 dlvuonankaalia
paistamiseen n. 3 rkl rypsiöljyä

Valmistus

  1. 1

    Tee pihvit. Kuori ja hienonna valkosipulit. Paista ne öljyssä pannulla kypsäksi. Huuhtaise ja valuta kikherneet. Laita ne yleiskoneen kulhoon valkosipulin, pankon, munan ja mausteiden kanssa. Aja tasaiseksi. Muotoile massasta neljä pihviä. Paista niihin toiselle puolelle väri pannulla öljyssä. Käännä varovasti ja lisää päälle juustoviipaleet. Paista vielä kannen alla hetki, kunnes juusto sulaa. Pidä lämpimänä.

  2. 2

    Lämmitä tai grillaa sämpylät. Levitä sisään majoneesia.

  3. 3

    Viipaloi avokado ja pirskottele päälle sitruunamehua. Viipaloi kurkku. Laita sämpylän pohjalle pihvi ja nosta päälle kurkkua, avokadoa ja salaattia. Tarjoa halutessasi ranskalaisten kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä