Vesimelonisalaatti kreikkalaisittain

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gvesimelonia
200 gfetajuustoa
1 dlmustia kivettömiä oliiveja
3 rkloliiviöljyä
suolaa ja rouhittua mustapippuria
3 rklhienonnettua tuoretta basilikaa

Valmistus

  1. 1

    Poista melonista kuori ja siemenet. Leikkaa hedelmäliha reiluiksi kuutioiksi. Kuutioi juusto. Nostele annoskulhoihin kerroksittain vesimelonia, juustoa ja oliiveja. Valuta pinnalle öljyä. Mausta ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025