Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vesimelonisalaatti kreikkalaisittain

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Vesimelonia
200 g
Fetajuustoa
1 dl
Mustia kivettömiä oliiveja
3 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
3 rkl
Hienonnettua tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista melonista kuori ja siemenet. Leikkaa hedelmäliha reiluiksi kuutioiksi. Kuutioi juusto. Nostele annoskulhoihin kerroksittain vesimelonia, juustoa ja oliiveja. Valuta pinnalle öljyä. Mausta ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.