Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vihreä Thaicurry ja Kulman Keittiön kasvispihvit

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Päivän ateria valmistuu nopeasti Kulman Keittiön kasvispihveillä. Täyteläinen thaicurry ja jasmiiniriisi toimivat hyvinä lisukkeina kasvispihveille.

Ainekset

Thaicurry

1 kpl
valkosipulin kynsi
1 rkl
rypsiöljyä
100 g
vihreää currytahnaa
2 tl
kookosmaitoa
2 kpl
limen mehua
3 rkl
kalakastiketta
1 rkl
maissitärkkelystä
100 g
sokerihernettä

Lisäksi

8 kpl
Kulman Keittiö kasvispihviä
8 dl
vettä
1 tl
suolaa
4 dl
jasmiiniriisiä

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Hienonna valkosipulin kynsi. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää hienonnettu valkosipulinkynsi ja currytahna. Kuullota hetki. Lisää kookosmaito, limen mehu ja kalakastike. Mausta ripauksella suolaa. Sekoita maissitärkkelys tilkkaan vettä ja suurusta kastike. Lisää hienonnettu tuore korianteri ja sokeriherneet.

2

Kuumenna suolalla maustettu veisi kattilassa. Keitä riisit kypsäksi.

3

Kuumenna valmiit Kulman Keittiön kasvispihvit 160-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Resepti:
Terhi Järvi
Kuvat:
Foody allen
Julkaistu: 18.2.2019
|
Muokattu: 9.3.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

163

681

4,3 g

0,8 g

27,5 g

1,3 g

1,3 g

2,8 g

2,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Thaicurry.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli