Vuohenjuustokohokas

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
250 gmaitorahkaa
150 gpehmeää vuohenjuustoa
4 kplkeltuaista
2 dljuustoraastetta
1 tlsuolaa
ripaus rouhittua valkopippuria ja muskottipähkinää
4 kplvalkuaista

Vuokiin

margariinia ja korppujauhoja

Valmistus

  1. 1

    Sekoita maitorahka, pehmeä vuohenjuusto, keltuaiset sekä juustoraaste tasaisesti sekaisin. Mausta suolalla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita ne varovasti nostellen taikinaan. Voitele ja korppujauhota annosvuoat (0,3 l) huolellisesti. Kaada taikinaa vuokiin puoleen väliin saakka. Paista uunin alaosassa 200 asteessa 35-40 minuuttia. Älä avaa uunia kypsennyksen aikana. Tarjoa välittömästi salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025