Vuohenjuustokohokas | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vuohenjuustokohokas

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

250 g
Maitorahkaa
150 g
Pehmeää vuohenjuustoa
4 kpl
Keltuaista
2 dl
Juustoraastetta
1 tl
Suolaa
Ripaus rouhittua valkopippuria ja muskottipähkinää
4 kpl
Valkuaista

vuokiin

Margariinia ja korppujauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita maitorahka, pehmeä vuohenjuusto, keltuaiset sekä juustoraaste tasaisesti sekaisin. Mausta suolalla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita ne varovasti nostellen taikinaan. Voitele ja korppujauhota annosvuoat (0,3 l) huolellisesti. Kaada taikinaa vuokiin puoleen väliin saakka. Paista uunin alaosassa 200 asteessa 35-40 minuuttia. Älä avaa uunia kypsennyksen aikana. Tarjoa välittömästi salaatin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.