Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vuohenjuustoperunamuusi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/5 kg
lapinperunaa
100 g
voita
100 g
vuohenjuustoa (vain pehmeä osa, voit myös käyttää tuorejuustoversiota)
1–3 dl täysmaitoa
suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori perunat ja höyrytä kypsiksi höyrykattilassa. Voit myös keittää perinteisesti vedessä.

2

Puserra perunat sileäksi massaksi ja lisää huoneenlämpöinen voi kolmessa erässä välillä sekoittaen, jotta peruna imee voin.

3

Lisää lämmin maito ja sekoita kuohkeaksi.

4

Mausta suolalla ja kääntele joukkoon paloiteltu vuohenjuusto.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.