Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vuohenjuustorösti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
perunoita
1 kpl
valkosipulinkynsi
3 kpl
oksaa timjamia
1 tl
sormisuolaa
2 rkl
voita
200 g
vuohenjuustoa
öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Raasta kuoritut perunat ja valkosipuli sekä hienonna timjami. Lisää suola ja sekoita ainekset hyvin. Purista ylimääräinen neste pois siivilässä.

2

Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää voinokare. Painele puolet perunamassasta paistinpannulle ja paista rösti miedolla lämmöllä. Käännä rösti kannen/lautasen avulla ja jatka paistamista kunnes rösti on kypsä. Paista toinen rösti.

3

Aseta toinen röstiperuna leivinpaperilla vuoratulle pellille.

4

Leikkaa vuohenjuustosta kiekkoja ja aseta ne röstin päälle. Aseta toinen rösti vuohenjuustojen päälle. Kuumenna uunissa (180 ⁰C) ennen tarjoilua.

5

Voit myös paistaa pienellä lettupannulla annoskokoisia röstiperunoita. Muuten resepti on sama.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.