Ylikypsä uunikylki - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ylikypsä uunikylki

???
Annokset
6
Uunikylki saa makeutta ja mureutta liemestä. Käytä siihen makusi mukaan omenamehua, siideriä tai olutta. Tarjoa ylikypsä uunikylki palsternakka- ja omenalohkojen kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

3 kpl
(n.1 kg) viipaloitua kypsää kylkeä (esim. hk)
1 1/2 dl
Omenamehua, siideriä tai olutta
2 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Sinappia
2 rkl
Soijakastiketta
Rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

200 g
Palsternakkaa
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Hunajaa
1 rkl
Voita
4 kpl
Omenaa

Näin teet

1

Paista kylkiviipaleet kuumalla paistinpannulla kauniin ruskeiksi, nosta pois pannulta. Kaada rasva pois (ei viemäriin). Lisää pannulle siideri, sokeri, sinappi ja soijakastike. Keitä kunnes seos sakenee. Kääntele kylkiviipaleita kuumassa liemessä pannulla, mausta pippurilla. Kuori ja paloittele palsternakat. Sivele öljyllä ja hunajalla. Paista 200-asteisessa uunissa kypsiksi. Paista omenalohkot voissa pannulla.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.11.2015
Muokattu: 27.2.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja20 g120 g
Proteiinia1 g5 g
Rasvaa4 g26 g
Kuituja3 g17 g
Energiaa kj552 3310
Energiaa kcal132 791

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 3 pakettia (n.1 kg) viipaloitua kypsää kylkeä (esim. hk)

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja20 g120 g
Proteiinia1 g5 g
Rasvaa4 g26 g
Kuituja3 g17 g
Energiaa kj552 3310
Energiaa kcal132 791

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 3 pakettia (n.1 kg) viipaloitua kypsää kylkeä (esim. hk)

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.