Paista kylkiviipaleet kuumalla paistinpannulla kauniin ruskeiksi, nosta pois pannulta. Kaada rasva pois (ei viemäriin). Lisää pannulle siideri, sokeri, sinappi ja soijakastike. Keitä kunnes seos sakenee. Kääntele kylkiviipaleita kuumassa liemessä pannulla, mausta pippurilla. Kuori ja paloittele palsternakat. Sivele öljyllä ja hunajalla. Paista 200-asteisessa uunissa kypsiksi. Paista omenalohkot voissa pannulla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
132
552
4,3 g
1,3 g
20,0 g
17,3 g
2,8 g
0,8 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 pakettia (n,1 kg) viipaloitua kypsää kylkeä (esim. hk),
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli