Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jäätelökausi alkaa nyt! Maista näitä uutuusjäätelöitä

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä, Valmistajat
Julkaistu: 15.4.2021
|
Muokattu: 15.4.2021
Kesän 2021 uutuusjäätelöt ovat jo myynnissä! Esittelemme tässä jutussa niistä herkullisia maistiaisia. Tuotteita saatavilla valikoiduista S-marketeista ja Prismoista.

Fazer Remix -jäätelöissä maistuu karkkipussista tutut maut

Remix-tuutti sisältää vadelmakermajäätelöä ja greipinmakuista kermajäätelöä sekä salmiakki-lakritsinmakuisia paloja. Choco-tuutissa vadelmakermajäätelön kanssa maistuu kaakaokermajäätelö sekä marjan- ja maitosuklaanmakuiset kastikkeet. Tuuttien vohveleissa on suklaanmakuista kuorrutetta. Remix-jäätelö on myynnissä myös pakkauksena, josta voi lusikoida greipinmakuista kermajäätelöä, salmiakkilimonadijäätä ja kirpeää punaista sitruunakastiketta.

Valio Jäätelöfabriikki -tuutit suklaan- ja kinuskinystäville

Jäätelöfabriikki-tuutit sisältävät kermajäätelön lisäksi maistuvia paloja ja suussa sulavaa kastiketta koko tuutin täydeltä. Tuutit ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Kreisi kinuski -tuutti on herkullinen yhdistelmä vaniljakermajäätelöä, kinuskikastiketta ja ihanasti rouskuvia toffeepaloja. Unelma suklaa -tuutissa taas on suklaakermajäätelöä, suklaakastiketta ja suklaalastuja.

Ben&Jerry's Phish food -jäätelössä seikkailee suklaanmakuisia kalakuvioita

Ben&Jerry's-uutuusmaku Phish food tarkoittaa suklaakermajäätelöä, vaahtokarkkia, kinuskikastiketta ja suklaanmakuisia kalakuvioita.

Pingviini Kauravanilja -jäätelöä litran pakkauksessa

Vegaaninen vaniljakaurajäätelö valmistetaan suomalaisesta kaurasta.

Kingis-keksijäätelö saa nyt mintun makua

Kingis Snack -minttujäätelön toinen puoli on dipattu suklaaseen ja toisessa puolessa on herkulliset kaakaokeksit. Jäätelön seassa on suklaahippuja.

3 Kaverin uutuus lakritsi & vadelma yhdistää kaksi suosikkimakua

3 Kaverin vegaanisessa jäätelössä intensiivinen lakritsijäätelö kohtaa pinkin vadelmasorbetin. Vadelmasorbetti valmistetaan kotimaisista vadelmista, ja vegaaninen lakritsijäätelö on cashewpohjainen.

Magnum Double gold caramel billionaire -jäätelöpakkaus herkutteluhetkeen

Magnumin uusi jäätelöpakkaus sisältää jäätelöä, jossa on kullanvärisiä karamellisoituja suklaalastuja ja toffee-kanelikastikekiehkuroita sekä kuorrutuksena karamellisoitua Magnum Gold -suklaata.

Classic Strawberry crush -mansikkapuikko kuorrutetaan maitosuklaalla

Classicin uutuuspuikko on maitosuklaalla kuorrutettu mansikkakermajäätelö, jonka keskellä vaniljakermajäätelöä.

Katso myös jäätelöreseptit