Kuuden viikon ikäinen Leevi Ylä-Mononen on leipomon puolella ensimmäistä kertaa elämässään. Hän katselee tyynesti ympärilleen välittämättä ihmisten ja koneiden äänistä. Nehän ovat tuttuja: niitä Leevi on kuunnellut Hanna-äidin vatsassa edelliset yhdeksän kuukautta.
Kun perhe asettuu kuvattavaksi pullakärryjen väliin ja kuvaaja pyytää takana seisovia enoja heittämään jauhoja ilmaan, jauhosade varisee vauvan naamalle. Ilmekään ei värähdä.
Tässä suvussa leipuruus imetään jo äidinmaidossa.
Tänään Villähteen Leivässä valmistuu voisilmäpullia, jotka päätyvät myyntiin paistopisteisiin
S- ryhmän kauppojen Kotimaista-merkin alle. Voisilmäpulla on yksi yrityksen päätuotteista, jonka lisäksi leipomossa valmistuu muitakin tuotteita paistopisteisiin ja pakastealtaisiin. Villähteen Leipä leipoo myös hotelleihin ja ravintoloihin sekä alihankintana muiden elintarvikeyritysten käyttöön.
Tie tähän on tosin kulkenut muutaman mutkan kautta.