Olen huomannut, että sillä mitä osaa, ei ole merkitystä, vaan sillä mitä oppii.
Idätin ensimmäiset sinimailasen siemenet kahdeksan vuotta sitten yksiöni suihkuhuoneessa Tampereella, jonne rakensin kasvatusta varten nykyisen laitteiston prototyypin. Osat hain autotarvikeliikkeestä ja Kalevan Prismasta. Yhden rasiallisen valmiiksi saaminen vaati monta epäonnistumista.
Riensin innoissani maistattamaan versojani lähikauppojen kauppiailla ja ystävätkin saivat toimia koemaistajina.
Riensin innoissani maistattamaan versojani lähikauppojen kauppiailla ja ystävätkin saivat toimia koemaistajina. Makua kehuttiin. Eihän tämä ole edes hulluin liikeideasi, ystävät kannustivat lempeästi vinoillen.
Tavoitteeni on kasvattaa maailman parhaita ituja maailman tehokkaimmalla ja kestävimmällä tavalla. Kun olin idättänyt kolme vuotta, äiti sanoi, että eikö olisi Samuli aika mennä oikeisiin töihin? Nyt äitikin jo uskoo, että iduissa on itua.
HOK-Elanto otti meihin yhteyttä ja halusi tuotteemme myyntiin. Jostain puskaradiosta he olivat kuulleet, mitä puuhasimme.
Silmusalaatti on kasvanut yhden miehen pajasta 12 henkeä työllistäväksi yritykseksi. Toissa vuonna liikevaihtomme oli puoli miljoonaa, nyt jo noin 700 000 euroa.
Kun Silmusalaatteja ei ollut vielä yhdenkään kaupan valikoimissa, HOK-Elanto otti meihin yhteyttä ja halusi tuotteemme myyntiin. Jostain puskaradiosta he olivat kuulleet, mitä puuhasimme ja halusivat olla ensimmäisenä tarjoamassa tuotetta asiakkailleen. Silmusalaatti lanseerattiin Prismassa marraskuussa 2012. Veti aika nöyräksi, kun tiesi, kuinka paljon sen eteen oli tehty duunia.