"Olen aidosti innoissani suklaasta. Se on loputonta aistien ilotulitusta. Kaakao on luonnontuote, joka ei koskaan ole yhtä ja samaa. Kun raaka-aine sisältää luontoyhteyden, kokemuksellisuuden ja merkityksen, siihen ei kyllästy.
Täällä Helsingin Sörnäisissä, vanhassa näkkileipätehtaassa, kaakaopavut jauhetaan kivimyllyissä suklaamassaksi, kaadetaan muotteihin ja pakataan.
Suklaan ravintorikkaus säilyy, kun raaka-aineita käsitellään mahdollisimman vähän, jätetään pois kaikki ylimääräinen ja korvataan heikommat elementit paremmilla. Käytämme vain luomuraaka-aineita, ja valkoisen sokerin korvaamme kookospalmusokerilla. Uusin innovaatiomme on kaurasuklaa, jossa pystyimme vähentämään sokerin määrää 58 prosentilla normaaliin raakasuklaaseen verrattuna.
Uusin innovaatiomme on kaurasuklaa.
Hankimme kaakaopavut suoraan pieniltä tiloilta. Tehoviljelyn sijaan käytämme sekaviljeltyä kaakaota, mikä edesauttaa luonnon monimuotoisuuden säilymistä.