Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ruokamanifesti kasvaa teoiksi

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
iStockphoto
Julkaistu: 10.7.2017
|
Muokattu: 1.4.2022
S-ryhmä rakentaa tulevaisuutta tekemällä asioita tänään.

Sitoudumme omalta osaltamme sarjaan tekoja, jotka nivoutuvat ruokateesien hahmottelemiin tulevaisuudenkuviin. Tiedämme, että tarvitaan muitakin tekoja, kuin ne, jotka seuraavaksi esitellään. Niitä tehdään.

Tekomme ovat paikoin vasta siementasolla, paikoin pidemmällä. Osa teoista on jo meneillään olevien toimiemme reipasta vahvistamista.

Osa teoista on luonteeltaan sellaisia, että vanhassa maailmassa niistä ei olisi kerrottu mitään. Niitä olisi pidetty liikesalaisuuksina.

Uudessa maailmassa kertomatta jättäminen on huono idea. Hyvä idea sen sijaan on itsensä rohkea altistaminen. Siitäkin huolimatta, että todennäköisesti osa kuvaamistamme teoista jää tavoitteisiin nähden vain hyviksi yrityksiksi.

Osa kuitenkin onnistuu. Joistakin voi kasvaa jotain todella merkityksellistä, kokoaan paljon suurempaa. Aika ja tekeminen näyttävät, miten käy.

Tulevaisuutta ei kukaan pysty tarkalleen ennustamaan. Mutta siihen voi ja siihen kannattaa kaikkien vaikuttaa. Tulevaisuutta rakennetaan tämän päivän tekemisillä.

Me haluamme olla täysillä mukana.

Lue lisää Ruokamanifestista: www.yhteishyva.fi/ruokamanifesti

Lisää aiheesta