Ruokamanifesti kasvaa teoiksi - Yhteishyvä

Ruokamanifesti kasvaa teoiksi

Ruokamanifesti kasvaa teoiksi

S-ryhmä rakentaa tulevaisuutta tekemällä asioita tänään.

Jaa Somessa
Teksti
Yhteishyvä
Kuvat
iStockphoto

Sitoudumme omalta osaltamme sarjaan tekoja, jotka nivoutuvat ruokateesien hahmottelemiin tulevaisuudenkuviin. Tiedämme, että tarvitaan muitakin tekoja, kuin ne, jotka seuraavaksi esitellään. Niitä tehdään.

Tekomme ovat paikoin vasta siementasolla, paikoin pidemmällä. Osa teoista on jo meneillään olevien toimiemme reipasta vahvistamista.

Osa teoista on luonteeltaan sellaisia, että vanhassa maailmassa niistä ei olisi kerrottu mitään. Niitä olisi pidetty liikesalaisuuksina.

Uudessa maailmassa kertomatta jättäminen on huono idea. Hyvä idea sen sijaan on itsensä rohkea altistaminen. Siitäkin huolimatta, että todennäköisesti osa kuvaamistamme teoista jää tavoitteisiin nähden vain hyviksi yrityksiksi.

Osa kuitenkin onnistuu. Joistakin voi kasvaa jotain todella merkityksellistä, kokoaan paljon suurempaa. Aika ja tekeminen näyttävät, miten käy.

Tulevaisuutta ei kukaan pysty tarkalleen ennustamaan. Mutta siihen voi ja siihen kannattaa kaikkien vaikuttaa. Tulevaisuutta rakennetaan tämän päivän tekemisillä.

Me haluamme olla täysillä mukana.

Lue lisää Ruokamanifestista: www.yhteishyva.fi/ruokamanifesti

Julkaistu: 10.7.2017
Muokattu: 11.12.2018
Jaa Somessa